Skip to main content

Directorul TVR Iaşi a fost înlocuit

 

vasile arhire

Publicitate

Vasile Arhire, care a condus Studioul Regional TVR Iaşi timp de 10 ani, a fost demis de către conducerea de la Bucureşti, anunţă TeleM.

El a fost în schimb numit în funcţia de senior-editor. Noul şef al studioului regional va fi Carmen Olaru, în prezent redactor şef la Redacţia Programe.

În peste 35 de ani de jurnalism, Arhire a realizat peste 2000 de emisiuni de radio şi televiziune, filme documentare, peste 3000 de articole în presa centrală şi locală.

Carmen Olaru are o vechime de peste 15 ani în televiziune.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • qatrinel qatrinel
    Cum se poate trimite ''notificare,,prin care se taxeaza
    cineva care a avut 1m patrat de spatiu in inter.unei
    frizerii ,care nu a avut tv.ca nu permitea spatiul,nici
    contract de energ.elec.si care a platit chirie la 1mp.
  • qatrinel qatrinel
    Cum se poate cere taxa tv.cuiva care nu are tv.si nici
    nu poate avea intr'un spatiude 1un,mpatrat?si nici
    factura de energie electrica,acest minuuscul ,,spatiu''
    fiind interiorul unui atelier de frizerie.!!!?
  • marius marius
    bai frate in radio si tv publice numai dinastea pe viata sefi. Ce caprarii au toti, ce spagi dau ca unii sunt zero barat, dar tot nu ii schimba nimeni. Nu il stiu pe acest om dar nu cred in institutia directorilor pe viata.
  • Ion Creanga Ion Creanga
    Cantitativ, Arhire a produs cata frunza si iarba. Calitativ, omul e o nulitate, un ins fara situl ridicolului. Una peste alta, l-a bagat pe fiu-sau la Sport, deci s-a scos. Sa fie sanatos!!!
  • mircea mircea
    nea vasile de la iasi a papat bani destui...si fara sa ofere in schimb mai nimic. l/am urmarit fara sa vreau, meciuri de handbal trensmise pe tvr3, era de un penibil si cu un limbaj de lemn demne de un director...halal. poate va intrebati cum a ajuns paluga de fiu in curtea sportului din pangrati??????...exact. hai noroc si la mai mare, tata si fiu, doua nulitati cara papa banii statului!!!!...si ca ei mai sunt:))!!!!

Trimite un comentariu

sus