Skip to main content

Discovery va difuza un documentar despre meteoritul căzut în Rusia

 

LAST DAY OF THE DINOSAURSDiscovery Channel va difuza pe 2 martie, de la ora 22.00, un documentar despre meteoritul căzut în Rusia pe 15 februarie anul acesta. Programul va fi difuzat şi în reluare pe 3 martie, de la ora 23.00.

Publicitate

Discovery Channel alături de experţi de renume internaţional va dezvălui informaţii despre traseul meteoritului până la impact şi efectele pe care le-a avut în documentarul Focul din cer: Meteoritul cazut in Rusia.

În dimineaţa zilei de 15 februarie 2013, un meteorit a brăzdat cerul Rusiei, aruncând mingi de foc ce au cauzat la impactul cu Pământul o undă de şoc care a spart ferestrele, a distrus clădiri şi a rănit aproape 1000 de persoane.

Acest documentar face parte dintr-o serie de programe pe care Discovery Channel le-a realizat la scurt timp după incidente majore care au marcat istoria recentă.

Printre aceste programe se numără Reconstruirea Japoniei, despre experienţa devastatoare a cutremurul şi tsunami-ului care a făcut ravagii în toată ţara, Naufragiul vasului ‘Concordia’, în care experţi criminalişti investigau cauzele teribilului accident în care vieţile a 4200 de pasageri au fost în pericol, Sfârşitul lui Bin Laden, un material special de o oră care oferea o relatare detaliată a operaţiunii “bin Laden” sau documentarul intitulat Uraganul Sandy: Furtuna care a răscolit America, despre unul dintre cele mai distrugătoare fenomene meteorologice care a lovit Statele Unite.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horatius Horatius
    Oh, unde ești tu RDS?
    @Andrei Ionita: o idee bună, poate ne ajută vreun posesor de Discovery în grilă cu o înregistrare..
  • Andrei Ionita Andrei Ionita
    Îl postează și pe torrente, că noi - consumatorii captivi - nu prea avem Discovery.

Trimite un comentariu

sus