Skip to main content

Michael Creţu, înlocuit cu Nicolae Guţă la Cancan TV

 

Colaj Paginademedia.ro

Publicitate

ACTUALIZARE. "Exorcizarea" făcută de Guţă a scos audienţe bune: 382.000 de telespectatori pe minut în mediul urban (3,6 rating pentru CancanTV). Capatos de pe Antena 1 a avut 352.000 de telespectatori (3,3 rating), iar Wowbiz (Kanal D) - 274.000 (2,7)

GUŢĂ ARE PRIORITATE. Emisiunea Cancan TV de la Acasă i-a avut ca invitaţi în ediţia de ieri, pe manelistul Nicolae Guţă şi pe amanta acestuia, care a venit îmbrăcată în rochie de mireasă. Într-un spectacol grotesc, muzicianul a stropit-o pe aceasta cu „apă sfinţită” şi a adus o cruce, în încercarea unei „exorcizări”.

Iniţial, altcineva trebuia să fie în studioul CancanTV: muzicianul german de origine română Michael Creţu, fostul soţ al cântăreţei Sandra şi compozitor de succes cu grupul Enigma, dar a fost schimbat în ultimul moment, după cum scrie actriţa Anca Sigartău (şi ea invitată iniţial) pe contul ei de Facebook, care postează şi mesajul de la producători:

"Acum voi posta mesajul pe care l-am primit la ora 3 din partea realizatorilor:

Vă pup. Am o veste proastă şi sper să nu vă supăraţi. În această seară vom avea un scandal cu Nicolae Guţă şi nu am dori să vă amestecăm în aceeaşi emisiune cu el. Momentul dvs. vrem să fie într-o emisiune curată, tocmai de aceea cu permisiunea dvs vrem să vă reprogramăm pentru săptămâna viitoare. Sper din tot sufletul să nu vă supăraţi."

Anca Sigartău continuă: "Deci, dacă credeţi că merge aşa cine vrea, când vrea într-o emisiune, vă înşelaţi...trebuie să stai la coadă... Întâi are prioritate Guţă!”

Creţu urma să vină din Germania, iar în platou i-ar fi fost alături, printre alţii, actriţa Anca Sigartău şi chitaristul Călin Grigoriu. Cu doar câteva ore înainte de emisiune, situaţia s-a schimbat, după cum declară actriţa Anca Sigartău pe pagina ei de Facebook:

“În seara asta am fost invitaţi la o emisiune să vorbim despre un proiect ff important. Urmează un concert la Manchester organizat de Conservatorul de Muzică din Manchester - reprezentat de directorul său, muzicianul Michael Creţu.

Michael a luat bilet, (după ce a cerut de vreo 3 ori să-i confirm data şi ora emisiunii) şi a venit în România.

Alături de Michael şi de mine era Daniela Nicolae, realizatoarea unei emisiuni despre jazz pe România Cultural, pianistă aparte în peisajul muzical românesc, şi un om rafinat. Şi nu în ultimul rând, Călin Grigoriu, chitarist şi muzician excepţional, în vizită pe pământ (sigur că a greşit un pic ţara, şi de aceea nu are condiţiile pe care le-ar merita un muzician de calibrul lui)... Ei, şi acum voi posta mesajul pe care l-am primit la ora 3 din partea realizatorilor:

"VĂ PUP. AM O VESTE PROASTĂ ŞI SPER SĂ NU VĂ SUPĂRAŢI. ÎN ACEASTĂ SEARĂ VOM AVEA UN SCANDAL CU NICOLAE GUŢĂ ŞI NU AM DORI SĂ VĂ AMESTECĂM ÎN ACEEAŞI EMISIUNE CU EL. MOMENTUL DVS VREM SĂ FIE ÎNTR-O EMISIUNE CURATĂ, TOCMAI DE ACEEA CU PERMISIUNEA DVS VREM SĂ VĂ REPROGRAMĂM PENTRU SĂPTĂMÂNA VIITOARE. SPER DIN TOT SUFLETUL SĂ NU VĂ SUPĂRAŢI" :))))... Deci, dacă credeţi că merge aşa cine vrea, când vrea într-o emisiune, vă înşelaţi...trebuie să stai la coadă... Întâi are prioritate Guţă!”

Contactată de paginademedia.ro, actriţa Anca Sigartău a declarat:

“Nu m-am supărat! Aseară chiar ne-am amuzat împreună. Nu vreau să intru în zona de scandal, pentru că nu îmi doresc asta. Michael a venit în România pentru mine şi a aterizat după-amiaza. Din păcate nu a primit mesajul pe care i l-am trimis şi nu ştia că am fost înlocuiţi. El a venit cu un scenarist din Manchester şi cu ocazia asta au aflat şi ei cine-i Guţă. Mă şi întrebau “ce-i aia Guţă?”. Sper însă să nu mai fim atacaţi, că ne retragem, că nu vrem să apărem la emisiuni. Intelectualii nu se retrag, dar uite ce păţesc atunci când sunt invitaţi! Pentru mine a fost o încercare. Dar Sigartău nu poate să schimbe lucrurile, din păcate. Am acceptat cu o condiţie: să vorbim despre teatru. Au fost la mine la teatru şi chiar am făcut un interviu, dar nu a mai apărut”, a declarat mai mult amuzată de situaţie actriţa.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • unrealshift unrealshift
    ba tu habar nu ai ce vorbesti , cica concerte :)) el e Enigma ma , dak ai auzit vreodata .
  • unrealshift unrealshift
    cum naiba poti sa inlocuiesti cel mai inteligent om roman cu un manelist ??????
  • robert bv robert bv
    oameni buni,astia nu stiu sa faca diferenta intre un artist adevarat si o maimuta.nu au stiut sa profite de o asemenea ocaze.vai de steaua lor
  • dan dan
    Prieteni, vreti nu vreti , asta e nivelul.
    Eu mor cand aud"asa vrea publicul" ! Nimic mai fals! cand e plin netul, viata de cocalari, strambe si maimute de care zilnic te lovesti, ce asteptari sa mai ai!
    Asa e natia , poporul acesta, insa nu in totalitate! Doare dar e adevarat!
    Am renuntat la a ma uita la tv, nu am privit nicio emisiune gen cancan, show cacacios, etc., luati si cititi o carte , priviti un film bun, iesiti la o plimbare !
    Ia sa nu ne mai uitam la tv pana nu apar emisiuni calitative, ar mai da asa ceva? Eu nu cred! Nu uitati, telecomanda e la voi, la ei e doar interesul!
  • Dia Dia
    Deci ia bataie Capratos in audienta . El care se lauda cu ratingul- un mincinos ordinar .
  • Cristina C. Cristina C.
    E perfect justificabil ce s-a întâmplat. Cancan TV vrea să mai aducă și câte-un suflu intelectual emisiunii, asemenea celor de la Wowbiz, dar în fața unui scandal marca Guță totul ar păli drastic, mai ales ratingul.
  • Marius I Marius I
    Cand scapam de fetele (fund de maimuta) ale manelistilor?...dau naibii in hepatita...
  • MirceA MirceA
    Eu cred ca te-ai plasat singur si de buna voie cand te-ai uitat si, mai ales, ai apreciat "spectacolul de calitate" oferit de acele personaje.
    "asdw" doar a constatat o stare de fapt.
  • MirceA MirceA
    Nu pot sa cred ca astfel de indivizi citesc paginademedia.ro
  • MirceA MirceA
    Corect.
  • Alex is Alex is
    Andrea Bocelli are o voce dumnezeiasca, este tenorul meu favorit. Nu incerca sa ma plasezi printre cocalari ca nu iti iese.
  • asdw asdw
    De ce am senzatia ca putea sa vina si Andrea Bocelli ca tu tot la Guta te uiitai
  • Alex is Alex is
    Nu ne intereseaza concertele acestui domn Cretu..nici la Manchester, nici pe nicaieri. Guta e de-al nostru, face parte din peisajul romanesc. El si amanta lui ne-au oferit un spectacol de calitate, am ras pe rupte aseara. Daca veneau ceilalti ce ne ofereau? Reclama pentru un concert? Lasa-ne frate, nu merge nimeni la Manchester sa te vada pe tine, suntem prea saraci.
  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    Doamna Sigartau, cum v-ati putut imagina o seara de cultura la cancan tv?!?!?!?! Doamneeeeeeeee, asta-i utopie!
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Poate le Eugenia Voda, ca la Cacasa TV, nu au ce cauta. Mai bine se ducea la Voda, sau la garantat 100%. Si mai zici oamenii nu se uita la ce primesc, ba, si intr-un numar foarte mare.

    Mai bine ca nu s-a dus acolo Michael Cretu.

Trimite un comentariu

sus