Skip to main content

Mircea N. Stoian a lăsat televiziunea pentru o carieră în training: dă lecţii de limbaj nonverbal

 

mircea n stoian

Publicitate

EXCLUSIV. După despărţirea de Antena 1 şi de emisiunea "Un Show Păcătos", unde era invitat permanent, actorul Mircea N. Stoian şi-a schimbat radical opţiunile.

"M-am apucat de comunicare, am făcut cursuri de traineri şi am început nişte module în care învăţ oamenii să-i "citească" pe ceilalţi. Îi învăţ la ce trebuie sa se uite, îi învăţ limbajul nonverbal", a precizat Stoian pentru paginademedia.ro.

Actorul lucrează deja la o carte, pe care intenţionează să o scoată în toamna acestui an - "Te-am prins cu minciuna!", "o abordare din alt unghi a limbajului nonverbal, o carte care va schimba complet ceea ce înseamnă percepţia, scrisă într-un limbaj vioi, accesibil oricui", după cum declară autorul, care a mai încercat, după despărţirea de Antena 1 şi alte variante TV.

Mircea N. Stoian:

"Am fost în discuţii cu mai multe televiziuni. Am vorbit cu cei de la Kanal D, cu Look TV, ba chiar la un moment dat mă chemaseră chiar şi cei de la Giga, dar nu m-am dus.

În televiziune lucrurile nu stau cum mi-aş dori eu. Am avut nişte discuţii, dar oamenii sunt fixaţi pe alte chestii, că sunt bătrân. Nu am de gând să accept orice. Vreau să încerc la Digi".

Oricum, primele trei televiziuni sunt închise pentru mine, nu mă pot adapta la sistemul lor. La Pro nu am cum să mă duc, la Kanal D nu ne-am înţeles, nu am cum să mă întorc la Antenă, că cei de acolo nu o să mi-o ierte niciodată că am plecat de capul meu", a adăugat Mircea N. Stoian, pentru Paginademedia.ro.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Dumnezeule Mare ! Libidinosul asta bate campii cum ca l-ar cauta televiziunile!Mai preda si cursuri.Poate Scursuri.Adica ceea ce am vazut la acest individ care a fost DAT AFARA de la Antena 1 si nu a plecat el singur.Vrea sa incerce la Digi.....Sper ca oamenii aia sa fie intregi la minte!

Trimite un comentariu

sus