Skip to main content

Mircea N. Stoian a lăsat televiziunea pentru o carieră în training: dă lecții de limbaj nonverbal

 

mircea n stoian

Publicitate

EXCLUSIV. După despărțirea de Antena 1 și de emisiunea "Un Show Păcătos", unde era invitat permanent, actorul Mircea N. Stoian și-a schimbat radical opțiunile.

"M-am apucat de comunicare, am făcut cursuri de traineri și am început niște module în care învăț oamenii să-i "citească" pe ceilalți. Îi învăț la ce trebuie sa se uite, îi învăț limbajul nonverbal", a precizat Stoian pentru paginademedia.ro.

Actorul lucrează deja la o carte, pe care intenționează să o scoată în toamna acestui an - "Te-am prins cu minciuna!", "o abordare din alt unghi a limbajului nonverbal, o carte care va schimba complet ceea ce înseamnă percepția, scrisă într-un limbaj vioi, accesibil oricui", după cum declară autorul, care a mai încercat, după despărțirea de Antena 1 și alte variante TV.

Mircea N. Stoian:

"Am fost în discuții cu mai multe televiziuni. Am vorbit cu cei de la Kanal D, cu Look TV, ba chiar la un moment dat mă chemaseră chiar și cei de la Giga, dar nu m-am dus.

În televiziune lucrurile nu stau cum mi-aș dori eu. Am avut niște discuții, dar oamenii sunt fixați pe alte chestii, că sunt bătrân. Nu am de gând să accept orice. Vreau să încerc la Digi".

Oricum, primele trei televiziuni sunt închise pentru mine, nu mă pot adapta la sistemul lor. La Pro nu am cum să mă duc, la Kanal D nu ne-am înțeles, nu am cum să mă întorc la Antenă, că cei de acolo nu o să mi-o ierte niciodată că am plecat de capul meu", a adăugat Mircea N. Stoian, pentru Paginademedia.ro.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • Dumnezeule Mare ! Libidinosul asta bate campii cum ca l-ar cauta televiziunile!Mai preda si cursuri.Poate Scursuri.Adica ceea ce am vazut la acest individ care a fost DAT AFARA de la Antena 1 si nu a plecat el singur.Vrea sa incerce la Digi.....Sper ca oamenii aia sa fie intregi la minte!

Trimite un comentariu