Skip to main content

Numai tată să nu fii, sezon nou în această seară pe Diva

 

Numai-tata-sa-nu-fii"Numai tată să nu fii!", serialul inspirat de pelicula cu acelaşi titlu, revine în premieră la Diva Universal cu sezonul doi, începând din această seară de la ora 21:00.

Publicitate

Despre serialul Numai tată să nu fii:

Sarah Braverman (Lauren Graham, „Gilmore Girls”), o mamă singură cu dificultăţi financiare, se mută din apartamentul ei din Fresno, împreună cu cei doi copii, Amber (Mae Whitman, „In Treatment”) şi Drew (Miles Heizer, „ER”), în casa părintească din Berkeley, pentru a fi mai aproape de familie. Acasă, Sarah este întâmpinată de încăpăţânatul său tată, Zeek (Craig T. Nelson, „Family Stone”, „Coach”), şi de puternica ei mamă, Camille (Bonnie Bedelia, „Heart Like a Wheel”), un cuplu cu probleme în căsnicie, pe care le ţin, însă, ascunse.

Din programul Diva Universal mai fac parte serialele Cu sânge rece (sezonul 4), Soţii de militari (sezonul 6), Anatomia lui Grey (sezonul 5) şi Aproape legal (sezonul 2).

Diva Universal difuzează câte două episoade din serialul Cu sânge rece în fiecare joi de la orele 21.00 şi 22.00.

Despre serialul Cu sânge rece:

Inteligentă şi ambiţioasă, Lilli Rush (Kathryn Morris), singura femeie detectiv din Departamentul de omucideri din Philadelphia, redeschide cazuri de crime rămase nerezolvate. Ea se ocupă de aşa numitelele “cold cases” (cazurile nerezolvate) - crime care s-au întâmplat cu ani sau chiar zeci de ani în urmă şi nu au fost soluţionate.Lilli Rush caută noi piste, punând cazurile de mult îngropate şi nerezolvate într-o nouă lumină.

Diva Universal difuzează câte două episoade din serialul Soţii de militari în fiecare miercuri, la 21.00 şi 22.00.

Soţii de militari este un serial care urmăreşte luptele, visele şi prieteniile unor femei care locuiesc împreună cu soţii şi familiile lor într-o bază militară.

Serialul Anatomia lui Grey este difuzat de Diva Universal de luni până joi de la ora 20.00.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus