Skip to main content

Nuțu Cămătaru - ”Nutzu the Pawnbroker” a ajuns în The Sun, Miami Herald și FOX News

 

nutu_camataru

Publicitate

Interlopul Ion Balint, cunoscut sub porecla ”Nuțu Cămătaru”, a ajuns celebru și în presa internațională, mai ales în urma intensei mediatizări naționale a ”grădinii zoologice” pe care o are acasă.

Publicații cunoscute, precum Miami Herald, Boston Herald sau Huffington Post preiau un material AP și alocă spații ample momentului în care leii și urșii cunoscutului interlop român au fost tranchilizați și mutați la o grădină zoologică. Presa internațională îl citează și pe unul ginerele lui Nuțu Cămătaru, Marius Vlad, care a precizat pentru Associated Press că ”despre socrul său s-au spus multe neadevăruri”.

Publicația Global Post titrează ”Lei și urși evacuați de pe proprietatea unui gangster român”, în timp ce publicația britanică The Sun este mai categorică: ”Mafiot acuzat că a folosit lei și urși ca să-și intimideze victimele”. DailyMail are un titlu mai amplu, dar la fel de hotărât: ”Un gangster avea PATRU LEI și DOI URȘI ca să își intimideze rivalii la reședința sa bine păzită din București”.

Știrea a fost preluată inclusiv de publicații din Noua Zeelandă sau Canada, dar și de FOX News.

 

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • Corect. Așa apare în știrea AP, care este agenție de știri... Nu cred că Alison Mutler trebuia să traducă ceva mai tendențios, cred că e bine așa. N-au decât cei de la The Sun sau de la Daily să își bată capul și să traducă altfel.
    E o părere personală, recunosc. :)

Trimite un comentariu