Skip to main content

Oana Mareş şi Ovidiu Buta fac ”Poliţia Modei” la TV

 

mares buta

Publicitate

Oana Mareş va reveni pe sticlă, după o pauză de aproape un an, alături de criticul de modă Ovidiu Buta. Din 1 martie, cei doi vor realiza emisiunea ”Poliţia Modei” la Antena 2, de la ora 18.30.

Emisiunea va avea rubrici precum Style Check, Trendspotting, Hot or Not şi se doreşte a fi un reper pentru vedetele care ştiu sau nu să se îmbrace corect.

Oana Mareş şi-a început cariera în televiziune la Naţional TV, unde a prezentat ştirile sportive, apoi a trecut la GSP TV. Ulterior, a prezentat emisiunea mondenă ”It's Show Time!” la Antena 2 şi anul trecut a făcut o pauză pentru a da naştere unui copil.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    De ce nu se face politia modei si pe shopurile on line de haine intai de toate gen depot 96 sau altu credeti ca merita?
  • Linda Linda
    Ar fi de urmarit daca nu ar fi prezenta penibila a Oanei Mares, cu totul pe dinafara. Inculta, neprofesionista, nu are ce cauta aici, de fapt nu cred ca are ce cauta in general in fata camerei.
  • Mirela Mirela
    Da ... politia Modei... cu Oana Mares(fetita asta nu are nici o sansa sa para desteapta desi se straduieste).... Mda .... nu tin minte sa fie vreun icon fashion ..... stephan pelger ... ok .. restul o adunatura...pacat de emisiunea show time care este surprinzator foarte buna. Onucaaaa.. vorba lui Badea este enorma in rochie de mireasa(apropo la banii ei ar putea sa slabeasca) Incercare penibila de a imita o emisiune de pe un post strain.(si apropo who the f...? ... scuze cine e penibila aia in negru)?
  • Alex Alex
    Oana nu imi place foarte mult... Insa ovidiu face diferenta.
    Cred k era cazul sa le mai spuna cineva toapelor de dorobanti ce pantoful C.louboutin este un must al garderobei..
    Acum ramane de vazut cat de "ingaduitor" va fi...
    Referitor la ora.. Hmm.. Mi se pare mult prea devreme, asta este o emisiune ce trebuie difuzata cel putin dupa ora 20:00 chiar 22:00
    Va uraz bafta, sunt ferm convins ca vom avea parte de o emisiune longeviva cu multi ani de emisie..

    Bafta :p
  • M.S. M.S.
    Fura idei ? De unde stii ca nu platesc sa cumpere formatul emisiunii ?! Ne place noua sa ne dam singuri in cap…
  • M.S. M.S.
    Fura idei ? De unde stii ca nu platesc sa cumpere fomatul emisiunii ?! Ne place noua sa ne dam singuri in cap...
  • TV Man TV Man
    Fashion Police e o chestie f misto pe E!, canalul american de mondeneala de unde astia, dar si Apropo TV, fura idei la greu.
  • adrino adrino
    :)))) el da. ea...sa fim seriosi. doar nu e guru modei ca joan rivers. ma si intreb daca duduia stie cine e j.r si ce a adus ea nou in moda sau cat in datoreaza creatorii de moda. ma indoiesc ca stie. :))) o sa fie o vraiste de emisiune.

Trimite un comentariu

sus