Skip to main content

Paginademedia.ro, în topul celor mai citate surse în presa scrisă

 

ziare presa

Publicitate

Site-ul Paginademedia.ro se află în topul celor mai citate surse media, în presa tipărită, în perioada 01 – 31 ianuarie 2013, potrivit unei monitorizări MediaTrust. Paginademedia.ro se află pe locul 12 în clasament, alături de surse precum Hotnews.ro, Realitatea TV, Antena 3 şi Ziarul Financiar. 

Cele mai citate media au fost Hotnews.ro (53 menţiuni) şi Realitatea TV (51 menţiuni). Următoarele locuri sunt ocupate de Antena 3 (41 de menţiuni), Realitatea.net (29 menţiuni) şi România TV (27 menţiuni). Paginademedia.ro a avut în perioada amintită 11 citări în presa scrisă.

Capturaţi ecranul complet 22.02.2013 130706.bmp Hotnews.ro a fost citat îndeosebi în conexiune cu subiecte din sectorul politicii interne şi cel economic. Cele mai multe citate au fost făcute în publicaţiile Nine O’Clock (23 mentiuni) şi România liberă (10 mentiuni).

Realitatea TV, Antena 3 şi România TV au ocupat primele trei locuri în topul celor mai citate posturi TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Calificandu-se si Cfr Cluj, in aceasta faza, Digi si Dolce au avut prima optiune, iar ProTv a doua. In faza urmatoare, fiind o singura echipa calificata (Steaua), meciul v-a fi transmis de Digi, ProTv si Dolce. Bafta!
  • "Steaua - Chelsea va fi pe 7 martie, ora 20:00, pe Naţional Arena, în direct la ProTV, DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO."

    E stire de pe Gsp.ro , deci inseamna ca pe asta o sa-l dea si ProTV-ul.
  • Iarasi ati aparut voi cei ahtiati dupa AUDIENTE?

    Despre articolul expus, nimic n-aveti de spus?
  • Neo, protv nu a reusit sa cumpere steaua - ajax, tur - retur; ce te face sa crezi ca va cumpara meciurile din optimi!?
  • Sa vedeti promovare si audiente la Steaua-Chelsea pe ProTv! Cred ca la fiecare 10 min. ne vor anunta despre meci.
  • daca vorbesti de Steaa, e irelevanta, ptr ca e masurata doar cea a celor de la Dolce...citeva sute de mii; ar fi de milioane daca s-ar lua in calcul si Digisportul.

Trimite un comentariu

sus