Skip to main content

PRESA DE AZI. Andrei Pleşu în Adevărul: De Crin aş fugi cât văd cu ochii!

 

presa de azi 14 februarieAdevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu o primă parte dintr-un interviu cu Andrei Pleşu, care va avea cinci părţi. Adevărul a discutat cu Andrei Pleşu despre schimbarea României, despre revista Dilema Veche şi chiar despre recenta condiţie de blogger la Adevărul a lui Pleşu. “De Crin aş fugi cât văd cu ochii!”, este titlul de pe prima pagină a ziarului Adevărul.

Publicitate

“Pentru început, aflaţi că după ce a lucrat cu toţi preşedinşii de după 1989, filosoful nu s-ar încumeta să lucreze cu Crin Antonescu în eventualitate în care acesta ar fi ales, ba chiar ar recurge la gestul extrem al fugii de această colaborare”, mai scrie Adevărul pe prima pagină.

Ziarul Evenimentul zilei are pe prima pagină un nou articol din serialul “Aici sunt banii dumneavoastră”. “Mogulul Umbrărescu, un miliard de euro din afaceri cu asfalt”, este titlul de pe prima pagină din Evenimentul zilei. Cotidianul mai scrie pe prima pagină că “în ultimii şase ani Dorinel Umbrărescu a fost abonat la cele mai grase contracte cu statul şi că astăzi averea sa se ridică la 500 de milioane de euro”.

România liberă îşi începe ediţia de astăzi cu un articol despre zecile de şantiere lăsate de izbelişte în Bucuresti. “Miliarde de euro abandonate în mijlocul Capitalei”, este titlul de pe prima pagină a cotidianului România liberă.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor de azi:

  • Gazeta Sporturilor: Valentine’s Day pentru Steaua şi CFR
  • ProSport: Aranjaţi-i! - Diseară, de la ora 20.00, liderul din Liga I poate să-şi lase amprenta pe Amsterdam. Antrenorul care a bătut Ajax de două ori le transmite steliştilor: “Trebuie să fişi perfecţi!
  • Click!: 5 motive pentru care Piţi nu vrea să dea pensie alimentară
  • Libertatea: “Nea Gigi, dă-ne salariile că murim de foame”
  • Naţional: Laura Codruţa Kovesi vine la DNA!

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Asta daca te.....AJUTA....si ochii si..picioarele.......
  • Horea Horea
    . “De Crin aș fugi cât văd cu ochii!”

    Dar de ce sa fugim noi (unii)? N-ar fi mai simplu sa alerge el?
    Daca se poate, ca RACUL!
  • nic pitis nic pitis
    ce functie mai are Sabin Orcan la Adevarul(daca mai e acolo)?....sau a plecat din trust?

Trimite un comentariu

sus