Skip to main content

PRESA DE AZI. Capital: Alegerile Şogunului de la Pro TV

 

presa de azi 4 febCapital deschide ediţia de astăzi cu o analiză despre o posibila plecare a lui Adrian Sârbu de la cârma CME, compania care operează în România postul PRO TV.

Publicitate

Publicaţia a discutat cu trei foşti apropiaţi ai lui Adrian Sârbu: Dragoş Stanca, Cătălin Tolontan şi Mihnea Vasiliu.

“După câţiva ani marcaţi de rezultate slabe, fotoliul lui Adrian Sârbu, românul cu cea mai mare funcţie executivă într-o multinaţională, se clatină. Orice este posibil, inclusiv o întoarcere acasă a Şogunului (cum îi spuneau angajaţii), primul mogul de presă din România”, scrie Capital pe prima pagină. În acest material, Capital a făcut câteva scenarii posibile pe tema unei posibile plecări a lui Adrian Sârbu de la CME.

Adevărul deschide ediţia de astăzi cu un subiect despre directorul de protocol al Casei Regale, care vorbeşte despre problemele legate de bunele maniere ale românilor. “Şefa protocolului regal, la 26 de ani” este titlul de prima pagină al cotidianului Adevărul.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Evenimentul zilei: Voiculescu: „V-am făcut pe toţi mari. Acum eu achit nota!” - Dosarul ICA, piatra de moară legată de gâtul lui Dan Voiculescu, bagă dihonie în USL.
  • România liberă: Topul marilor “Afaceri-chilipir” ale politicienilor români
  • Gazeta Sporturilor: Zeiţele cu mâini căzute. Înfrângere neaşteptată a Oltchimului în primul meci din faza a II-a a grupelor
  • ProSport: Piţi, scoatem jokerii? - Selecţionerul a trimis acasă 13 inşi după înfrângerea cu Polonia, însă printre ei nu se află Valerică Găman şi Dragoş Grigore. Cei doi fundaşi comici pot fi văzuţi şi miercuri, în amicalul cu Australia.
  • Click!: Luciu a plâns când le-a tăiat moţul tripleţilor.
  • Libertatea: Petrec ca doi porumbei într-o staţiune de lux din Elveţia - Viorel Cataramă şi Adina Alberts îşi fac planurile de nuntă la St Moritz.
  • Naţional: Ce jocuri face Adrian Năstase din puşcărie.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • irinel irinel
    Postul de televiziune Money.ro TV,ramasa fara investitori intra in faliment

Trimite un comentariu

sus