Skip to main content

Se lansează Gazeta Reforma

 

reforma

Publicitate

Pe 8 martie se va lansa, la București, Gazeta Reforma, o publicație cu ”periodicitate dadaistă, atunci când e nevoie, de 32 de pagini, într-un format 28x37 cm, cu poster insert, într-un tiraj limitat”, după cum se arată pe pagina publicației.

Publisherii Reformei precizează că aceasta este ”colecționabilă, utilizabilă pentru pus pe perete sau ambalat cadouri”.

”REFORMA este un mijloc de comunicare al unei comunități distincte. O comunitate similară cu cea din Berlin, Londra, Stockholm, Paris, prezentă într-o formă proprie, și la București, Timișoara sau Cluj. Credem că cei care se revendică din zona cult și purtător de mesaj, sunt parte din mișcare. Mesaj poate fi tot ceea ce facem, de la carieră, la cum ne îmbracăm, la ceea citim sau vizionăm. Neo-boemi, alternativi, indie, reformiști.”, se arată în manifestul publicației.

Din sumar: Marina Albu vizitată de Eugen Rădescu, cu fotografii de Codruț Sebastian  Neguț; Noam Chmosky - Cum tinerii sunt îndoctrinați să se supună; Krostinn Kis în dialog cu Răzvan Ion & Gergő Horváth; Radu Nițescu - niciun trol pe mitropolit iosif și alte poezii; SEFEU Comics - Înainte de Harap Alb - bandă desenată.

Prețul unui exemplar va fi de 5 lei. Se distribuie în București (Pavilion), Timișoara (Galeria Calina) și Cluj (Book Corner) și la evenimentele de lansare. Primul dintre acestea va avea loc pe 8 martie, în clubul Modern, de la ora 21.30 și o va avea ca invitată specială pe Marina Voica.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • I-auzi cum o ardem: ”...care se revendică din zona cult și purtător de mesaj, sunt parte din mișcare”. Hahaha!!! Da, Marina Voica e indie! Clar, ea e foc de indie. Ea si cu alternativii B.none ”nea Beni” SiNULexu sau Elwis Saftoiu!... Rog paginademedia sa intrebe cum sa imi fac abonament pe 24 de luni?

Trimite un comentariu