Skip to main content

De prin tabloide. Rona Hartner a ieșit din platoul Acces Direct. Ilinca Vandici a "uitat" unde lucrează.

 

Acces Direct _ Rona Hartner

Publicitate

Rona Hartner a părăsit, ieri, platoul ”Acces Direct” (Antena1), chiar în timpul emisiunii, după ce pe micile ecrane au rulat imagini de arhivă, din ”Marius Tucă Show” (1999), în care actrița era acuzată de Corneliu Vadim Tudor de o relație cu fostul președinte Emil Constantinescu. La o altă emisiune tabloidă, Cancan TV, pe Acasă TV, prezentatoarea Ilinca Vandici a încurcat postul din grupul Pro cu Kanal D, unde a lucrat înainte. Detalii, în articol.

Rona Hartner iese din platou

Deranjată de faptul că în emisiune au fost prezentate doar imaginile în care vorbea politicianul, fără a fi prezentate și reacțiile ei, actrița i-a declarat Simonei Gherghe, înainte de a părăsi platoul: ”Știi că nu mă amuză. Și nu-mi place că ați montat numai ce a spus el. Hai v-am pupat. Pa!”.

Vă rog frumos să o aduceți înapoi pe Rona. O să-l rog pe colegul meu să meargă cu camera. Nu de alta, dar nu aș vrea să se supere Rona pe noi”, a reacționat Simona Gherghe.

Până la finalul emisiunii Rona Hartner nu a revenit în platou, astfel că s-a apelat la prezența lui Dan Capatos, acesta venind și discutând despre ”scandalul Bahmuțeanu - Prigoană”. ”Putea să spună nu, de-asta am și întrebat-o înainte dacă vrea să vedem imaginile”, a scuzat prezentatoarea absența invitatei sale.

Ceva mai târziu, pe contul de Facebook, actrița Rona Hartner a declarat:

”Motivul ăla adevăratul este că în acel extras de emisiune eu am avut replici!!! Care au fost tăiate!!!! Iar montajul pe care l-a prezentat ea era trunchiat!!!! Ce voia, să stau să ascult încă o dată cum mă înjură ..... V??? (Vadim - n.r.) Nu, asta nu se mai poate!!!!”

Într-o altă postare, actrița menționează că după emisiune a fost foarte afectată:

”Mergi la o emisiune și te jignește o tipă cu imagini abjecte!!! Plângi vreo 2 ore!! Și citești multe mesaje și tot moralul este din nou ok!!”

Rona Hartner este concurentă în noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” de la Antena1. Emisiunea nu a menționat dacă secvența a fost o ficțiune regizată sau dacă a fost reală.

Gafă la Cancan TV, de pe Acasă: „Kanal D va rămâne lider în show-biz”

Ilinca Vandici a uitat, pentru câteva momente, la ce post lucrează în timpul ediției de luni a emisiunii Cancan TV, de pe Acasă TV. Într-un "bol de cristal" Vandici a văzut că postul concurent Kanal D este cel care "va rămâne lider în show-biz".

„Eu asta am văzut acolo, în bolul de cristal, că Kanal D va rămâne lider în show-biz”, a spus Ilinca Vandici, partenera de platou a lui Adrian Artene la Cancan TV, într-o discuție cu "Regina Magiei".

„Să vă meargă bine și s-aveți audiență”, i-a replicat Regina Magiei.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • CNA nu exista in Romania. Ce se intampla acum la tv-urile romanesti nu reprezinta decat o mizerie si o porcarie fara precedent. CNA-ul actual un grup de lingai aservit unei clase politice submediocre. La fel cum televiziunile de mare notoriotate nu mai au nici un gram de deontologie profesionala asa si CNA-ul are numai oameni care nu mai stiu ce este bunul simt nu cunosc fenomenul media si judeca intr-un mod discreditar emisiunile incriminate. Pestele de la cap se impute cum sa mearga ceva in tara asta daca nu avem Legi functionale, Guvern, CNA in cazul media si mult mai mult respect. Suntem ultimii din Europa la toate capitolele. E vai mama noastra de ce trogloditi suntem si pe mana cui a ajuns tara asta.
  • "Emisiunea nu a menționat dacă secvența a fost o ficțiune regizată sau dacă a fost reală." Subtil, subtil! :) Bravo, paginademedia!
  • Si cand ma gandesc ca Simona este profesoara la IMA si se mai lauda ei ca e cea mai tare scoala de televiziune cu jurnalisti profesionisti :| OMFG
  • Ai încurcat personajele. Pe Simona Gherghe voiai să o caracterizezi. Şi nu te precipita că altfel omiţi şi să scrie numele proprii cu majusculă.
  • panarama esti tu...e o actrita si cintareata...si cica ar fi fost amanta unui fost presedinte al tarii...

Trimite un comentariu