Skip to main content

”TIME” scrie despre campania Gândul - ”Why don't you come over?”

 

TIME
captura TIME

Publicitate

Prestigioasa publicație TIME alocă un spațiu important răspunsului pe care ziarul Gândul l-a dat campaniei începute de The Guardian în Marea Britanie, legată de posibilul val de imigranți din Bulgaria și România. Sub titlul ”România răspunde campaniei britanice: Poate că nouă nu ne place Anglia, dar voi o să iubiți România”, publicația scrie pe larg despre demersul jurnaliștilor români.

”Ca răspuns, românii au adoptat o abordare pozitivă, prin oferirea unor motive britanicilor pentru a vizita România. Cititorii ziarului Gândul au fost invitați să posteze propriile sugestii pe pagina de Facebook a publicației, folosind aplicația Come to Romania”.

De asemenea, TIME scrie și despre website-ul lansat de Gândul, în colaborare cu GMP PR și Webstyler, prin care românii își pun la dispoziție canapelele perntru turiștii britanici aventuroși care vor să cunoască România.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • la o privire mai atenta pe site-ul paginademedia.ro ati fi observat ca deja am scris si despre BBC si despre alte institutii de presa din Anglia care au relatat despre acest subiect. Si sa va ajut un pic:

    http://www.paginademedia.ro/2013/02/the-independent-face-haz-de-necaz-duceti-va-si-traiti-in-romania/

    Multumesc.

Trimite un comentariu