Skip to main content

Turneul celor 6 Naţiuni - transmis de Dolce Sport

 

Foto: Florin Ghioca
Foto: Florin Ghioca

Publicitate

Cea de-a 112-a ediţie a celei mai importante competiţii rugbistice din emisfera nordică, "Turneul celor 6 Naţiuni" începe mâine, 2 februarie. Dolce Sport va transmite în direct toate confruntările, exclusiv pentru România.

Ţările participante sunt: Ţara Galilor, Irlanda, Franţa, Anglia, Scoţia şi Italia.

Competiţia va debuta cu partida Ţara Galilor - Irlanda, în direct la Dolce Sport 2, de la ora 15:30 şi va continua cu Anglia - Scoţia, de la ora 18:00, pe Dolce Sport 1.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    pai hai sa facem o comparatie intre ceea ce difuzeaza DolceSport si DigiSport si veti vedea ca Digisport e mult, mult peste canalul de Sport al Romtelecom-ului, atit in ceea ce priveste competitii interne cit si externe. Digi da cele mai tari campionate de fotbal, a se citi Spania, Italia, Anglia si Franta, Dolce da doar Ucraina si Grecia; Digi are cupele din Italia, Franta, Spania si Romania, Dolce doar FA Cup si Cupa Germaniei; Digi are 7 meciuri pe etapa in Liga I, Dolce doar 1 sau 2. Dolce da handbal masculin din Spania si Germania, Digi are handbal Liga Campionilor masculin si feminin, campionatele interne de handbal feminin si masculin. Dolce are NBA insa DigiSport are campionatele nationale de baschet + Formula 1 si Moto GP.
  • adrian 4 adrian 4
    digi sport cel mai bun canal de sport din tara continut extraordinar o adevarata televiziune de sport ,cat dsp digi world esti .....au cele mai bune documentare dar ce sa stie un usl-ist ca tn care voteaza cu capu in c..
  • fan digi fan digi
    Lasa ca va da Digi documentare de exceptie in superproductiile exclusive de la Cracanatii din Deal
  • Fan Dry Cooker Fan Dry Cooker
    Ce ma enerveaza cand astia de la Dolce intrerup teleshopping-ul pentru a transmite cate un eveniment sportiv! Noroc ca se intampla rar chestia asta.

Trimite un comentariu

sus