Skip to main content

VIDEO. Clipurile din prima semifinală: Turcescu, Luminița Anghel, Liviu Guță și Tudor Turcu de la X-Factor

 

 

Publicitate

 

turcescu si casa presei
Robert Turcescu si Casa Presei / Foto Facebook

 

 

EUROVISIONPaginademedia.ro vă prezintă toate cele 16 piese din prima semifinală Eurovision România 2013, în ordinea intrării acestora în concurs.

În acestă semifinală, care are loc săptămâna viitoare, se luptă, printre alții, Robert Turcescu și trupa Casa Presei, Luminița Anghel, Liviu Guță și Tudor Turcu, câștigătorul ultimei ediții X-Factor au picat în prima parte a concursului.

Robert Turcescu va evolua la începutul competiției, fiind al doilea interpret care va urca pe scena de la TVR. Prima grupă de semifinaliști va susține concursul pe 23 februarie, în direct la postul public de televiziune.

În această grupă vor mai evolua:

Luminița Anghel, Liviu Guță, Tudor Turcu (câștigător X-Factor), Maximilian Muntean (Vocea României), Brigitta & Mihai (fostă concurentă la Vocea României), Diana Hetea (X-Factor), Electric Fence (finaliști Eurovision România 2012), Natalia Barbu (interpretă din Republica Moldova), trupa Edict din Chișinău sau Spin & Cezar Dometi.

A doua semifinală va avea loc pe 24 februarie, iar finala pe 9 martie.

Cele mai bune şase piese din fiecare semifinală, alese de juriul de specialitate, dar şi prin voturile telespectatorilor, vor intra în faza finală. Ponderea televotului este de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.

Selecţia naţională Eurovision va fi prezentată anul acesta de varianta românească a celebrei trupe suedeze ABBA. Paula Seling, Andreea Bănică şi Ovi, împreună cu actorul Marius Rizea, vor recompune grupul ABBA şi vor prezenta spectacolele din 23 şi 24 februarie, precum şi finala din 9 martie.

1. Tudor Turcu - Hello

 

 

2. Robert Turcescu & Casa Presei - Un refren

 

 

3. Electric Fence - Emilia

 

 

4. Diana Hetea - I belive in Love

 

 

5. Station 4 - Your Heart Is Telling Me So

 

 

6. Edict - Buddy, Buddy

 

 

7. Free Stay - Criminal Mind

 

 

8. Maximilian Muntean - Broken Heart

 

 

9. Brigitta & Mihai (feat. T.I.P.S) – One Heart

 

 

10. Natalia Barbu - Confession

 

 

11. Spin & Cezar Dometi - Silver Lining

 

 

12. Liviu Mititelu (Guță) - La Donna di Nerro

 

 

13. Cezar Florin Ouatu - It's My Life

 

 

14. Tammy (Tamara Sofi) - Firebird

 

 

15. Luminița Anghel - Unique

 

 

16. Anthony - Dream Girl

 

 

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • Ce PORCARII ! Daca trimit asa ceva e clar ca nu au de gand sa organizeze anul viitor eurovizionul in Romania. Melodiile de la eurovision ale romaniei pana acum sunt EXCELENTE in comparatie cu ce cele participante anul acesta.
  • Depinde cine se va uita la preselectia nationala. Eu nu prea dau sanse tinerilor, tinand cont de targetul TVR-ului, dar s-ar putea sa ma insel, pentru ca taman bruma aia de tineri care vor fi in fata televizorului s-ar putea sa voteze. Se stie ca tinerii sunt cei care arunca cu banii pe sms-uri, deci treaba e cu dus-intors.
  • Preferatele mele: Diana Hetea, Natalia Barbu, Electric Fence, Edict!
    * Cei de la Free Stay au anuntat ca vor intra in finala cu varianta asta http://www.youtube.com/watch?v=-_evitxDNgY
  • cea mai buna piesa e cea a lui [email protected],de departe!Restul ma duc cu 10 ani in urma,iar melodia lui Anthony Iguacu,e ff slaba!
    Surprinzatoare mi se pare si melodia lui Robert Turcescu&Casa Presei.Ce m-as distra daca ar castiga,iar cei de la Malmo ar trebui sa ii prezinte ,sa le spuna numele :)

Trimite un comentariu