Skip to main content

VIDEO. Oglinzi şi reflexii în noua reclamă Piraeus Bank “În dialog cu tine”

 

Piraeus BankPiraeus Bank România a lansat o nouă platforma de comunicare, cu sloganul “În dialog cu tine”. Povestea spotului “Ray of Light”: un joc de lumini, cu oglinzi şi reflexii, care porneşte de pe clădirea Piraeus Bank.

Publicitate

Ideea? "Să poziţioneze Piraeus Bank România ca o bancă deschisă care pune preţ pe comunicarea şi relaţionarea dintre oameni, nu doar dintre instituţie şi client" şi să "exprime viziunea strategică a companiei de a construi relaţii autentice între bancă şi cei peste 300,000 de clienţi", explică agenţia de publicitate.

Spotul pentru Piraeus Bank a fost realizat de Mather Communications.

Spotul campaniei de imagine este difuzat timp de o lună, incepand cu 15 februarie, pe staţiile: PRO TV, Pro Cinema, Antena 1, Antena 3, National TV, Kanal D, Prima TV, Diva Universal şi Romania TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion din balon ion din balon
    Plus: http://www.criticatac.ro/22971/interviu-cu-om-care-se-lupt-cu-piraeus-bank/
  • ion din balon ion din balon
    Prietene, esti dus! Daca esti afon cu afacerile, lasa-ne! Tva-ul ala de plata cum crezi ca l-am strans? Ca nu mi-au platit clientii facturile de mai bine de sase luni!Fiecare factura emisa inseamna atat tva cat si impozit pe profit pe care statul cica il vrea, desi nu ma ajuta cu nimic sa-mi incasez banii datorati! Iar sa vin cu bani de acasa sa platesc armata de incompetenti bugetari uselisti nu vreau. Banca asta a facut un abuz,blocand banii societatii fara nici o poprire emisa pentru diferenta din cont,abuz pe care l-am mentionat ca sa nu mai pateasca si altii care au aceeasi problema.
  • rfsda rfsda
    parerea mea e ca inainte sa ii critici, ar trebui sa iti platesti datoriile la stat si la furnizori... ce-ai fi vrut? sa te sune aia de la banca sa te intrebe cind se pot intilni cu tine sa iti dea banii intr-o geanta, ca sa nu ii ia cei carora ii datorezi?

    in alta ordine de idei, daca mi-ar bate soarele in ochi de la reflexia din geamul de vizavi, as trage draperia sau mi-as schimba pozitia.
  • ion din balon ion din balon
    Daca sunteti datori la stat si vreti sa deschideti un cont suplimentar la aceasta banca, evitati! Aceasta banca lucreaza pentru stat mai mult decat pentru proprii clienti. Caz personal, poprire ANAF pentru o suma, in cont se aflau mai multi bani decat poprirea. Din proprie initiativa, angajatul Piraeus Bank Romania sucursala din Pantelimon a facut adresa la ANAF pentru a intreba ce face cu diferenta de bani din cont, pentru care nu avea poprire. Cum exista o datorie istorica pe un alt cont la o alta banca, normal ca ANAF a facut o noua poprire si pe acesti bani suplimentari. Asa ca daca va gandeati sa deschideti un cont la Piraeus Bank pentru ca sunteti in aceeasi situatie, renuntati, deoarece banca lucreaza pentru ANAF si nu pentru client, desi pe client il jupoaie de bani. Inca ceva: daca totusi faceti un cont la aceasta banca, inarmati-va cu rabdare, deoarece este mai rau ca la BCR sau CEC in ceea ce priveste viteza si documentele pe care trebuie sa le ai permanent la tine pentru orice ai face.

Trimite un comentariu

sus