Skip to main content

VIDEO. Reclama Nike "I'm the bullet in the chamber" cu Oscar Pistorius, retrasă de pe site-ul sportivului care şi-a împuşcat iubita

 

pistorius-nike

Publicitate

Firma de produse sportive Nike a decis să retragă spotul publicitar ”I'm the Bullet in the Chamber”, în care apare şi sportivul Oscar Pistorius, acuzat că şi-ar fi împuşcat iubita.

Reclama, care era postată pe site-ul sportivului, a fost retrasă de oficialii Nike după ce Oscar a fost acuzat oficial că şi-a omorât iubita, modelul Reeva Steenkamp, împuşcând-o de patru ori, în piept şi în cap. Ca o ironie a sorţii, titlul campaniei era ”I'm the bullet in the chamber” (Sunt glonţul de pe ţeavă).

De asemenea, agentul sportivului sud-african a suspendat pe termen nelimitat toate participările la viitoarele curse la care Oscar fusese înscris.

Reeva Steenkamp a murit în urma rănilor provocate de cele patru gloanţe, chiar pe 14 februarie, de Valentine's Day. Ea a fost găsită moartă în apartamentul iubitului său, sportivul Oscar Pistorius, iar în aceeaşi zi acesta a fost arestat şi acuzat de crimă.

Iniţial a apărut informaţia conform căreia Pistorius ar fi crezut că în casă ar fi pătruns un hoţ, însă procurorii au precizat că nu se poate pune problema unei asemenea confuzii, fiind vorba de crimă cu premeditare.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Alex.D Alex.D
    @CTL -> corect, doar nu era sa promoveze un criminal DAR stii ce e amuzant si ironic la toata faza : Sloganul lor chiar a fost inspirat de vorbele unui criminal aflat pe scaunul electric.
  • CTL CTL
    Au facut foarte bine, doar nu era sa promoveze un criminal Nike!
  • Alex.D Alex.D
    Era si normal sa o retraga.

Trimite un comentariu

sus