Skip to main content

VIDEO. Un cal la Premiile Cesar. Kevin Costner a luat o "vită românească” de hățuri

 

cezar

Publicitate

IRONIE. Kevin Costner a primit, la Gala Premiilor Cesar, distincția pentru întreaga carieră. Momentul - care s-a vrut unul deosebit - a început însă cu o glumă nu foarte gustată de celebrul actor american, căruia francezii i-au făcut o surpriză ”românească”.

Gazda evenimentului, actorul și regizorul Antoine de Caunes, a început prin a-l felicita pe Costner, căruia i-a cerut permisiunea de a-i spune ”Kev”. Ulterior, după o ironie discretă la adresa lui Gerard Depardieu (”poate că nu știți, dar actorii francezi sunt foarte săraci”), de Caunes a subliniat calitățile pe care le are în comun cu mult mai cunoscutul său coleg american: aceeași vârstă, aceeași charismă, același sex-appeal și aceeași îndemânare ecvestră.

Pornind de la aceasta din urmă, francezul s-a gândit să îi facă lui Costner un ”cadou”, știut fiind faptul că americanul a filmat anul trecut în România.

”Iată dovada aprecierii pe care ți-o port: o vacă, o vacă foarte frumoasă!”, i-a spus de Caunes lui Kostner. Iar în scenă și-a făcut apariția un cal. ”Da, Kevin, este o vacă. Vine din România și se numește ”Truouve-nous” (Găsește-ne). Este foarte dulce, atât ca temperament cât și ca gust și îți va fi livrată la hotel, unde te va aștepta ori pe canapea, ori în congelator. Cum dorești.”, a adăugat actorul francez în apluzele anemice ale asistenței.

Kevin Costner a primit gluma actorului francez vizibil jenat, cu un zâmbet afișat mai mult din complezență. Actorul american a filmat în România anul trecut și le-a mulțumit românilor la ”Globurile de Aur”, acolo unde a fost premiat pentru rolul din serialul de televiziune "Hatfields and McCoy".

Mai jos, momentul jenant al francezilor:

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo
Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

Trimite un comentariu