Skip to main content

VIDEO. Victor Ponta și carnea de cal, ironizați de ”Comedy Central”

 

Ponta la Comedy Central

Publicitate

Ecourile scandalului ”lasagna din carne de cal” care a cuprins Marea Britanie și mai apoi întreaga Europă au ajuns și în Statele Unite, acolo unde postul de televiziune Comedy Central a dedicat o parte a celebrului ”The Daily Show with Jon Stewart” acestui subiect controversat.

După ce i-a ironizat pe jurnaliștii de la BBC și a luat în balon faptul că francezii, italienii și cazacii mănâncă frecvent carne de cal, prezentatorul Jon Stewart a ajuns la România, locul de unde, conform știrilor inițiale, a plecat la export carnea de cal.

”Wow, abatoarele din România! În ce fel de lume trăim, în care nu mai putem avea încredere în puritatea produsului, calitatea indubitabilă a abatoarelor transilvane?! Dracula s-ar rostogoli în... nu știu cum să-i zic... în patul lui de zi! Ce-ai de zis în apărarea ta, România?!”, a declarat Jon Stewart.

Televiziunea americană a prezentat reacția premierului Victor Ponta, care a spus: ”Sunt foarte supărat, ca să fiu sincer!”.

”OK, asta nu pare deloc o reacție tăioasă. Pari mai degrabă amuzat, decât supărat. Asta este mai degrabă o față ”încearcă-să-nu-râzi”!” (...) Nu vă faceți griji, vom face confirmarea lui Hegel mâine. Ne gândeam doar să ne distrăm puțin. Deci, dacă primul ministru al României nu știe nimic despre asta, noi tot avem nevoie de un ticălos”, a replicat prezentatorul american.

Victor Ponta at Daily Show with Jon Stewart

Episodul integral în care este ironizat premierul României se găsește AICI

”The Daily Show” este un late night show american de satiră, care a debutat pe micile ecrane în iulie 1996, fiind prezentat până în decembrie 1998 de Craig Kilborn. Este cel mai longeviv show al Comedy Central. A câștigat până acum 18 Primetime Emmy Awards. În 2010, publicația Time a selectat show-ul în topul celor mai bune 100 de emisiuni TV din toate timpurile. În prezent, în Statele Unite audiențele depășesc 2,3 milioane de telespectatori, iar emisiunea este deja transmisă în toată lumea, inclusiv în România.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • emisiunea este 4 zile din 5 si asa cum la filme,acestea au o perioada de rulaj,doar in cinematografe si pe urma pe DVD,blue-ray si apoi tv,asa si la televiziuni este o perioada de pauza,intre difuzari,asta daca nu scoti sa dai banutul din greu!
  • puteti sa le vizionati pe site-ul lor oficial, dar daca singura limba pe care o cunoasteti e rromana sau cocalariana, asteptati sa apara pe dolce.
  • In Romania se difuzeaza cu intarziere. Pe Dolce -Comedy Central in seara asta la ora 21 s-a difuzat editia din 6 feb 2013.La fel si Colbert Report. Se traduc mai greu sau asta e dealul cu Romania?

Trimite un comentariu