Skip to main content

BURTIERA ZILEI. Realitatea TV se întreabă pe post “CUM SCĂPĂM DE GUȘĂ”

 

Captură Paginademedia.ro

Publicitate

CUM SCĂPĂM DE GUȘĂ? S-a întrebat, pe Realitatea TV, Carmen Brumă. Așa a apărut și pe burtiera postului la care Cozmin Gușă este director editorial.

Vreo legătură? Nicidecum. După ce a pus întrebarea, realizatoarea a ținut să puncteze clar că este vorba, “desigur”, de surplusul de grăsime de pe gât.

Emisiunea aduce lămururi despre “cum scăpăm de gușă”: “adoptați o poziție corectă, cu spatele drept, pieptul în față, gâtul drept și bărbia ușor ridicată”. Persoanele care scriu la calculator trebuie “să-și supravegheze postura și să stea cât mai mult cu bărbia privind înspre înainte”. Sfaturi despre o bună ținută în lupta cu gușa.

O rubrică medicală, dar o potriveală care a dat burtiera zilei și care merită punctată.

Emisiunea realizată de Carmen Brumă, aici.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Uimitoare Doamna fina a lui Cozmin GUsa. Discutati si despre exceptiile de la aceasta LEGE pe care o discutati ! DICUTATI EXCEPTIILE care duc cu siguranta la DRAGNEA, VOICULESCU SAU TARICEANU !
  • pe sefii de la realitatea ii doare in cot de angajati....si mai rau e ca nu sunt in stare sa le spun fraierilor care e situatia reala, de ce nu se dau banii...dar e greu sa le explici celor din teritoriu de ce la Bucuresti s-au dat banii iar pentru ei nu mai sunt fonduri. poate un protest spontan i-ar sensibiliza, asa cum s-a intamplat anul trecut.
  • cu sau fara gusa, oamenii din teritoriu cand isi vor lua salariile pe ianuarie si februarie? ca la realitatea nu stie nimeni nimic. cu sau fara gusa, fara stiri din teritoriu, realitatea are de suferit.
  • In curand. Tocmai ce au pierdut controlul pe comitetul creditorilor de la Realitatea Media. Mai mult, o serie de dosare penale ar trebui sa-l trimita la Rahova/Jilava alaturi de amicul Pacuraru. Sa vedem cu ce banuti mai cumpara posete Dana Secretara?!?
  • Candva, in Scanteia, a aparut o informatie sub titlul "Tovarasul Gheorghe Cioara s-a intors pe calea aerului de la Paris". Era primarul Capitalei. A reactionat doar Sectia de Presa, in rest, cine a vazut, daca a vazut si facut legatura, s-a amuzat! E plina presa de ieri, de azi (si de maine) de asemenea mai mult sau mai putin "gafe".

Trimite un comentariu