Skip to main content

Experţi ai CNA merg în şcoli pentru a le spune copiilor care le sunt drepturile în audiovizual

 

dezbaterea cnaUn număr de 100 de experţi ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) vor merge, în perioada 1 - 5 aprilie, în şcoli din Bucureşti şi din ţară, pentru a-i învăţa pe copii care sunt drepturile şi libertăţile lor în audiovizual.

Publicitate

Laura Georgescu, preşedinte CNA:

"Campania Consiliului Naţional al Audiovizualului «Violenţa în şcoli iese de pe TV» se va concretiza, în perioada 1 - 5 aprilie 2013, în cadrul programului «Şcoala Altfel», prin prezenţa în şcolile bucureştene şi în alte 30 de judeţe din ţară a unui număr de 100 de experţi ai CNA care vor prezenta un «demo» despre drepturile şi libertăţile copilului în audiovizual".

CNA a lansat în luna martie şi un TelVerde 0.800.888.555, la care membrii CNA vor răspunde copiilor şi le vor oferi consiliere în materie de programe de radio şi de televiziune.

"Aceasta este doar prima etapă din sesiunea de activităţi prevăzute în parteneriatul dintre sistemul de educaţie şi audiovizual, în luna mai 2013 urmând să existe o evaluare şi să venim cu o primă soluţie: «Fugi de la TV, participă la Crosul CNA»", mai spune Laura Georgescu.

Această campanie se va încheia pe 1 iunie, cu un cadou oferit copiilor care au beneficiat de aceste cursuri, respectiv un spot antiviolenţă realizat după ideile lor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    "expertii" CNA ar face bine sa interzica hacuirea mieilor la televizor! nu toti copiii Romaniei sunt potentiali criminali si multora li se face rau si plang ore intregi cand vad asa ceva! parintii nu pot controla chiar tot si stiri sunt si dimineata si la pranz. de ani de zile ma intreb, cat de rau stam cu stirile daca sacrificarea mieilor este atat de mediatizata? altceva nu gasesc? de ce sa aud plansul ala aproape uman si sa vad lac de sange in fiecare an? ALO, CNA tu cu ce te ocupi? sau copiii trebuie transformati in monstri? si ii obisnuiti de mici cu sangele si cutitele in gatul mieilor? :(

Trimite un comentariu

sus