Skip to main content

EXCLUSIV. Ovidiu Ioaniţoaia nu mai face Recursul etapei la GSP TV

 

ioanitoaia - sursa - kmkz
Ovidiu Ioaniţoaia - sursa foto: kmkz.ro

Publicitate

Jurnalistul Ovidiu Ioaniţoaia nu va mai realiza emisiunea Recursul etapei la postul GSP TV, deţinut de grupul Intact. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, mutarea vine în contextul în care GSP TV a hotărât să se concentreze pe transmisii sportive şi să renunţe la zona talk-show. De altfel, în intervalul emisiunii Recursul etapei, duminică seara, va fi programat un meci din Campionatul Portugaliei.

Contactat de Paginademedia.ro, Ovidiu Ioaniţoaia a confirmat informaţia.

"Pot spune că nu voi mai realiza emisiunea la GSP TV. Este cel mai longeviv program TV din România şi primul care a luat telefoane în direct. Anul acesta era în al douazecilea sezon”, a declarat Ioaniţoaia în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Emisiunea moderata de Ioaniţoaia a avut primele ediţii acum 20 de ani, cu numele Procesul etapei, la Canal 31, precursorul Pro TV. Ulterior, emisiunea s-a mutat la Pro TV, fiind difuzată duminică seara, în Prime Time. Programul a continuat la Antena 1, cu numele Recursul etapei, apoi la Antena 2 si la GSP TV.

Va continua proiectul?

"Sunt deschis la orice variantă de a duce mai departe această emisiune", a declarat Ioaniţoaia pentru Paginademedia.ro.

Potrivit unor informaţii din piaţa, Ioaniţoaia ar urma să realizeze emisiunea la Digi TV. Jurnalistul a infirmat zvonul: "nu am discutat cu nimeni de la Digi despre această posibilitate", a mai spus Ioaniţoaia pentru Paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Red Dog Red Dog
    Nea Ovidiu a facut pionierat in Romania cu emisiunea, insa i-a trecut timpul. In timp ce talk-show-ul a evoluat enorm, el a ramas anacronic si cantonat in dialoguri penibile. Nu uitati ca Procesul Etapei era prezentat de el, dar munca o faceau oamenii de la ProTV, astia l-au facut mare pe Ioanitoaia. Daca era asa de grozav, rupea si acum audientele, insa nu e cazul. Sunt oameni care nu stiu cand sa se opreasca si imbatranesc urat. Cand te retragi, fa-o in glorie, nu dat afara pe usa din dos. Si Hagi ar putea juca lejer prin liga a 3-a acum, insa a plecat in plina recunoastere a valorii lui.
  • adrian adrian
    Dupa ce a ingropat ziarul impreuna cu Tolontan acum a disparut si emisiunea.Ei credeau ca merge la nesfarsit sa faci presa asa din inertie fara sa inovezi,fara sa schimbi nimic ,fara sa te adaptezi.Ei bine,nu merge.Se tot vaita Tolontan ca a ajuns rau presa scrisa dar este unul dintre principalii vinovati.Nu mai ai ce sa citesti in ziar iar Recursul etapei .....e de 20 de ani la fel.Plicticos,monoton, obosit.Recunosc ca de vreo doi ani nu m-am mai uitat dar nu am auzit nimic bun.
  • gabriel gabriel
    ovidiu ioanitoaia e cel mai bun ziarist roman de sport de la Ion Chirila incoace.
  • qwerty qwerty
    ioaniţoaia a distrus fotbalul în România. din dorinţa de a face rating, a adus discuţiile şi bălăcărelile la televizor, a fost obsedat de greşelile de arbitraj, i-a băgat în seamă prea mult pe patroni. îi invita continuu pe sechelariu, borcea, şiman, mitică dragomir, personaje care nu au ce căuta la televizor. a analizat şi-n dungă cea mai mică eroare de arbitraj, a indus altă lume în ochii microbiştilor. nu mai ştie nimeni cine joacă şi de ce, toţi ştiu doar că becali, paskany sau borcea fură cu arbitrii.
    retrage-te, tataie, că ai făcut destul rău!
  • Adi Adi
    Daca domnul Ioanitoaia ar veni la DigiSport, ar fi cu adevarat cea mai buna echipa de specialisti din sportul românesc Mi-as dori enorm sa-l vad la Digi pe cel care a introdus in Romania conceptul de talk-show de sport. Bafta, domnule Ioanitoaia!

Trimite un comentariu

sus