Skip to main content

Jurnalul rămâne fără Ghidul TV

 

Jurnalul TV

Publicitate

Săptămânalul Jurnalul TV își încetează apariția după nouă ani și o lună. Ghidul TV al ziarului Jurnalul a apărut pe piață pentru ultima dată, conform editorului Sebastian S Eduard.

Într-o postare pe contul personal de Facebook, acesta ține să le mulțumească tuturor colaboratorilor:

”Ziua de marți era una specială pentru mine. În ultimii nouă ani, cu foarte puține excepții, era ziua în care trimiteam la tipografie Jurnalul TV. Așa s-au scurs 475 de numere. 475 de săptămâni. Nouă ani și o lună. Mult? Puțin? Pentru mine a fost o viață de om.
Vreau să le mulțumesc colegilor care au fost alături de acest proiect până la capăt”, a scris Sebastian S Eduard.

În finalul postării, jurnalistul a subliniat și cifrele de tiraj și audiență ale Jurnalului TV: tiraj – 30.015. Audiență: 145.000 cititori.

Cu puțin timp în urmă, Intact a renunțat și la revista de business Income, după cum a anunțat paginademedia.ro în exclusivitate.

CITEȘTE ȘI:

Intact renunță la revista Income. Restructurări și la Jurnalul Național

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • http://www.businessinsider.com/look-what-i-found-outside-my-hotel-door-in-the-morning-yesterdays-news-2013-3
  • Unde-i criza care criza,nu vedeti ce bine o duc pelamentarii alesii nostrii la ei nu exista criza!!! Atunci unde-i criza nu vedeti cum se joaca cu populatia?Criza va lua sfarsit doar atunci cand romanii vor conuce aceasta tara si nu strainii.
  • lucrurile nu sunt deloc asa cum vor unii sa le arate. pe scurt: esti o companie mare, criza loveste puternic...incepi sa dai afara din oameni. esticel mai mare trust de media din piata, criza loveste puternic....incepi sa faci taieri ca sa salvezi oameni, tu fiind cel mai mare, normal ca la tine se vede cel mai mult.
    sunt convinsa ca se va reveni asupra deciziei cat de curand. trebuie sa scapam o data de criza asta nenorocita si sa pastram jurnalismul de calitate. o sa avedm doar de castigat din asta
  • Renunta la una, renunta la alta, asta pana n-o sa mai apara ziarul deloc. Mi-ar parea rau, il mai citeam. Ghidul TV nu era el cel mai bun pe piata, dar il luam vinerea, ma obisnuisem cu el.
  • Au renuntat si la oameni. In curand Jurnalul va ramane fara Jurnal. Dar ei ca trust sunt cei mai buni, cei mai urmariti, cei mai premiati.

Trimite un comentariu