Skip to main content

O dată-n viaţă revine la TVR1 vineri

 

iuliana tudorEmisiunea O dată-n viaţă, prezentată de Iuliana Tudor, revine la TVR 1 vineri, 15 martie, de la ora 21.00. Invitaţii primei ediţii sunt Daniel Buzdugan, Mihai Morar şi Elena Gheorghe.

Publicitate

Noutatea absolută a sezonului cu numărul 11 este aceea că Iuliana Tudor va fi ea însăşi protagonista unor momente speciale: dacă până acum invitaţii erau puşi să înfrunte probe neaşteptate, în acest sezon Iuliana Tudor va trebui să demonstreze că este cel puţin la fel de talentată ca ei.

Noul sezon păstrează totuşi reţeta care a consolidat formatul în preferinţele românilor: revine Orchestra Lăutarii, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, revin Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea - cu momentele de umor.

De asemenea, emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie urmând să fie prezentat un caz care are nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care este, de fapt, miza pentru care vedetele accepta provocarea Iulianei Tudor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    chiar suntem in 2013, mileniul 3 si cenzura este doar pentru cuvinte triviale. orice informatie, din orice sfera de interes vine, e buna. ca poti face comparatii.
  • nadia nitov nadia nitov
    eu cand spun ca voiculescu e in toate ! alta limba data motanului de catre saftoiu prin intermediul unei emisiuni. ca pe unii de la protv sau prima tv nu-i putea invita. de la felix cu dedicatie! n-am nimic cu baietii dar cu sistemul ticalosit in care se fac emisiuni la comanda DA!
  • ioan ioan
    "Ne vedem la TVR" cind se termina?
  • Radu09 Radu09
    din pacate este ultimul sezon O dată-n viață
  • Horea Horea
    "Noul sezon păstrează totuşi reţeta care a consolidat formatul în preferinţele românilor: revine Orchestra Lăutarii, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, revin Floarea şi Gheorghe – actorii Maria Buză şi Marius Rizea – cu momentele de umor."

    Stiam ca in TVR se fac economii la "sange"!
    Si atunci in locul lautarilor "fara numar" (oare cu cat sunt platiti?), nu putea fi o orchestra din 3-4 persoane?
  • Ioana Ioana
    aici e un site de informare, nu de dezinformare bai comunistule, e libertate de expresie, suntem in 2013, secolul 21
  • Mahorcu Mahorcu
    Parca aici era o politica de moderare a comment-urilor.

    Ce cauta comentariul lui "jumanji" aprobat ? Care-i cea mai mica relevanta pt subiectul articolului ?
  • jumanji jumanji
    Robert Horvath, numit de catre cei de la RTV "jurnalist", este un personal ridicol, care face acuzatii nefondate si care de cativa ani posteaza pe internet stiri false cu scopul de a fi bagat in seama. Ca dovada avem blogul sau: http://devanewyork.blogspot.ro/2010/04/garantez-scurtarea-mandatului_27.html

Trimite un comentariu

sus