Skip to main content

PRO TV a cumpărat pentru Acasă formatul internațional ”Patru nunți”

 

Four Weddings - TLC
Four Weddings - TLC

Publicitate

Patru nunți” este titlul unei emisiuni în care miresele se luptă pentru o lună de miere de vis. Acest format a fost cumpărat de Pro TV de la distribuitorul ITV Studios Global Entertainment și va fi difuzat pe Acasă TV, conform site-ului c21media.net.

Emisiunea va avea o durată de 60 de minute și va conține opt ediții, care se vor desfășura începând din septembrie. Formatul se bucură deja de succes în Germania, la VOX TV, acolo unde emisiunea se numește ”4 nunți și o călătorie de vis”, cele zece episoade difuzate anul trecut aducând audiențe foarte mari.

REN TV din Rusia a cumpărat formatul în același timp cu Pro TV și va începe cele 10 episoade achiziționate chiar de luna viitoare, conform aceluiași site.

Patru nunți” a fost produsă inițial de ITV pentru Sky Living din Marea Britanie. În acest moment însă, emisiunea este difuzată în 19 țări, printre care Statele Unite (TLC), Canada (Slice), Franța (TF1) și Italia (Rete 4).

 

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • buna ziua
    ma numesc panait violeta si pe data de 17 august sunt nasa, imi doresce norm ca finii mei sa aiva cea mai frumoasa nunta si as dori sa-i inscriu la concursul de la pro tv
    va rog sa-mi trimiteti modalitatea de inscriere
    va multumesc
  • Parca Incepe sa-si revina Acasa ... la toamna vad ca revin cu productii locale .. telenovela noua romaneasca, emisiuni ..
  • Toata lumea cumpara acum formate cu nunti? In 2012 ma uitam la Drumul spre altar de la Efuoria TV. PRO se pare ca urmeaza trendul ;))

Trimite un comentariu