Skip to main content

PRO TV a cumpărat pentru Acasă formatul internaţional ”Patru nunţi”

 

Four Weddings - TLC
Four Weddings - TLC

Publicitate

Patru nunţi” este titlul unei emisiuni în care miresele se luptă pentru o lună de miere de vis. Acest format a fost cumpărat de Pro TV de la distribuitorul ITV Studios Global Entertainment şi va fi difuzat pe Acasă TV, conform site-ului c21media.net.

Emisiunea va avea o durată de 60 de minute şi va conţine opt ediţii, care se vor desfăşura începând din septembrie. Formatul se bucură deja de succes în Germania, la VOX TV, acolo unde emisiunea se numeşte ”4 nunţi şi o călătorie de vis”, cele zece episoade difuzate anul trecut aducând audienţe foarte mari.

REN TV din Rusia a cumpărat formatul în acelaşi timp cu Pro TV şi va începe cele 10 episoade achiziţionate chiar de luna viitoare, conform aceluiaşi site.

Patru nunţi” a fost produsă iniţial de ITV pentru Sky Living din Marea Britanie. În acest moment însă, emisiunea este difuzată în 19 ţări, printre care Statele Unite (TLC), Canada (Slice), Franţa (TF1) şi Italia (Rete 4).

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • violeta violeta
    buna ziua
    ma numesc panait violeta si pe data de 17 august sunt nasa, imi doresce norm ca finii mei sa aiva cea mai frumoasa nunta si as dori sa-i inscriu la concursul de la pro tv
    va rog sa-mi trimiteti modalitatea de inscriere
    va multumesc
  • Leo Leo
    Pe TLC nu se mai uita aproape nimeni la formatul asta care ruleaza de aproape 5 ani!
  • Adri Adri
    Parca Incepe sa-si revina Acasa ... la toamna vad ca revin cu productii locale .. telenovela noua romaneasca, emisiuni ..
  • Lucian Lucian
    Nunti si Inmormantari FTW !!! :))
  • Anca Anca
    Toata lumea cumpara acum formate cu nunti? In 2012 ma uitam la Drumul spre altar de la Efuoria TV. PRO se pare ca urmeaza trendul ;))

Trimite un comentariu

sus