Skip to main content

România Dansează duminică. Cu cine concurează show-ul de la Antena 1

 
romania danseaza - foto Antena 1
romania danseaza - foto Antena 1

romania danseaza - foto Antena 1
Sursa foto: Antena 1

Publicitate

Antena 1 lansează mâine, de la 20.30, show-ul de dans, România dansează, care îi are ca juraţi pe CRBL, Mihai Bendeac şi Monica Petrică.

Show-ul, la care pot participa oameni obişnuiţi, indiferent de vârstă şi pasionaţi de orice stil de dans,  pune la bătaie un premiu de 50.000 de euro.

Cu ce va concura show-ul duminică seara:

  • Pro TV: filmul 2012

  • Kanal D va avea emisiunea Ochii din umbră

  • Acasă: Inimă de ţigan

  • Prima TV: Schimb de mame

Lansarea emisiunii la Antena 1 a fost anunţată, în exclusivitate, de paginademedia.roaici.

România Dansează are la bază formatul Got To Dance, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. Formatul “Got To Dance” va fi lansat anul acesta şi în Polonia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dragos dragos
    bine informat esti. da, televiziunile folosesc studiouri sa filmeze. :) poate de asta cand se filmeaza Dansez pentru tine, un platou arata intr-un fel, si acelasi platou arata un pic diferit pentru Vocea Romaniei. Pentru cultura ta de scenografie tine minte asta: o scena poate arata intr-o suta de feluri. e o scena! eu cred ca ai o obsesie cu Antena. orice televiziune poate folosi o scena pentru toate emisiunile daca stie cum sa o faca sa arate altfel. eu zic sa te interesezi cat costa o scena si sa iti iei 3, televiziunile de la noi nu fac asta, nici alea din strainatate. :)
  • cristi cristi
    Deocamdata "Romanii au talent" e un concurs de talente, la modul general, unde se puncteaza doar ideea de show. Nu e axat strict pe un gen anume (dans, muzica) ca sa pui doar persoane din domeniul ala. Spre exemplu, daca intra unul pe scena, si isi da foc, n-ai nevoie de mari studii ca sa dai X si sa-l trimiti afara. Intelegi ? In schimb, aici e un concurs facut special pentru DANS, iar Bendeac pur si simplu nu-si are locul acolo. Probabil e pus doar asa, de umplutura, ca sa mai rada publicul putin de fata lui.

    Multi de aici aveti impresia ca daca cineva spune ceva de Antena1, obligatoriu sustine ProTV-ul, sau invers. Sunteti limitati ! Eu unul, nu dau 2 bani nici pe ProTV, nici pe Antena1, iar daca, sa zicem ca aleg sa ma uit la "2012" o fac pentru filmul in sine, nu pentru ca are sigla ProTV sus. Abia astept sa vad cum Antena1 va fi "dansata" in picioare duminica, de 2012 (filmul) , nu de ProTV (postul) .
  • Simby Simby
    România Dansează filmat in studioul Te cunosc de undeva...
    Exista pic de originialitate in acesta televiziune? Răspuns nu fiindcă Felix nu va investi bani in televiziune, mai bine sposorizeaza si angajații Antena 3 USL-ul de cat sa bage bani in antene
    Ați observat ca au renunțat la Plasa de stele? Au filmat doua emisiuni după care au renunțat ca nu s-au mulțumit cu locul 3-4
    Nu știu cum mai poate rezista Dan Negru sa fie atât de umilit.
  • Cromozomul 21 Cromozomul 21
    ”1q”-le, in primul rand vreau sa te felicit pentru numele pe care l-ai ales, o sa iti spun la final de ce... Apoi vreau, eu, cititor de paginademedia.ro, sa nu jignesti. Iar daca jignesti, fa-o cu talent, nu tipand. Dupa cum stii (sau nu stii, asta e o varianta mai plauzibila) la netiquette spune ca scrisul cu majuscule inseamna a urla... In cele din urma, susnumitul Paul, la care ai urlat facandu-l taliban, nu vorbea de nicio variatiune pe tema data si nici de cate concursuri exista si pe unde; spunea doar ca A1 copiaza ProTV. Iar cu asta ar trebui ca pana si tu sa fii de acord... A!, sa nu uit ”1q” se leaga de cel mai mare cromozom uman, domeniu pe care, fireste il stapanesti...
  • gigi gigi
    Dia, sa stii ca exista viata si dincolo de televizor. Cu siguranta poti face o sumedenie de alte lucruri interesante intr-o seara de duminica.
  • Ali Ali
    "2012" abia astept sa- l vad, mai exact sa-l revad . Saptamana viitoare inca un film bun " Teroare la Paris" .
  • 1q 1q
    amice, peste tot in europa si sua, exista variatuini pe aceasi tema. exista "master chef" ,dar exista si "hell kitchen." exista "x factor" si exista "the voice." nimeni nu copiaza pe nimeni, talibanule, pur si simplu exista o idee ,un concurs de dans ca exemplu, din care pot iesii mai multe teme, concepte. ce, are protv monopol pe ORICE emisiune concurs de dans ? TALIBANULE !
  • 1q 1q
    2012 este o porcarie sinistra ! cu greu am rezistat 60 de minute cand a aparut. efectele speciale sunt spectaculoase, dar scenariul este jenant. cat despre a1 ,ei fac o gafa cooptându-l pe bendeac in juriu, nu-l califica nimic pt a fi acolo. sper ca macar montajul, decorul si luminile, sa nu mai creeze impresia de lipsa de spatiu si criza de timp.
  • Paul Paul
    Rusine Antena 1 pentru ca-i copiati cu nerusinare pe cei de la ProTv. De fapt, Varanul si oastea lui de lingai asta sunt obisnuiti sa faca.
  • vladvlad vladvlad
    e naspa filmul dar prostevistii il vor vedea ca si cum ar fi mesia pe pamint
  • vladvlad vladvlad
    da andi moisescu la ce e bun de e jurat la romanii au talent?de ce nu te duci sa te uiti pe prost tv vezi ca e in reluare un film cu steven seagal si ceva film a 15miiia oara cu van dame du te s ale vezi nu le pierde
  • cristi cristi
    Cu siguranta, "2012" e cea mai buna alegere a serii .

    Totusi nu inteleg ce cauta Bendeac in juriu. Bun.. CRBL se pricepe la dans, tinand cont ca timp de 10 ani s-a axat pe break-dance in trupa Simplu. Monica la fel, are talent, fiind balerina. Dar pamfletarul asta de Bendeac ce cunostinte are ca sa-si dea cu parerea ? Cred ca a fost bagat mai mult asa, de mila, de sila, in speranta ca poate lumea o sa se "distreze" pe poantele lui.
  • Andrei Andrei
    2012 bun ..bun de tot !!! Cine conduce departamentul programe Protv ?? ..se pricepe la alegerea filmelor de sambata si duminica !!
  • un om obisnuit un om obisnuit
    cu siguranta nu cred ca o sa fii pe protv maine seara.altfel daca nu vezi emisiunea maine seara cum poti sa te contrazici poimaine pe aici.si nu creca plange nimeni daca nu te uiti tu.uita-ta la sf-uri sigur ai ceva de invatat!!?
  • dia dia
    La ora aia.. sigur sunt pe filmul "2012" de pe Protv. Nevoia de divertisment.. mi-o satisface Pro tv -ul cu "Romanii au talent! Nu am nevoie.. sa ma uit la o televiziune care copiaza ..si o face de te ia cu greata !!!!!!!!!!!

Trimite un comentariu

sus