Skip to main content

România dansează în top: aproape 2,2 milioane de români pe show. Filmul 2012, pe locul 2 pe interval.

 
romania danseaza - antena 1
romania danseaza - antena 1

romania danseaza - antena 1

Publicitate

AUDIENŢE. Prima ediţie România dansează a plasat Antena 1 pe primul loc în audienţe. Show-ul cu Mihai Bendeac şi CRBL în juriu a depăşit producţia 2012, pe intervalul în care emisiunea de pe Antena 1 s-a intersectat cu filmul de pe Pro TV.

România dansează a fost pe primul loc atât la nivel urban, cât şi la nivel naţional. Pe segmentul comercial, Antena 1 a fost aproape de Pro TV, dar 2012 a avut un avans de 12.000 de telespectatori pe acest segment.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele primei ediţii România dansează:

LA NIVEL NAŢIONAL. România dansează a fost văzută de 2,2 milioane de români în fiecare minut. Pe intervalul emisiunii de pe Antena 1, la Pro TV se uitau 2 milioane de români. Topul a fost completat de Kanal D (Ochii din umbră, cu Ernest), Prima TV (Schimb de mame) şi Acasă TV (cu Inimă de ţigan).

Vârf naţional România dansează: 2.849.000 de telespectatori (15 rating), la ora 21.08.

LA NIVEL URBAN. Concursul de dans jurizat de Bendeac, CRBL şi Monica Petrică a atras 1,33 milioane de orăşeni în fiecare minut. Pro TV a fost pe locul doi, la aproape 180.000 de telespectatori distanţă

Vârf urban România dansează: 1.722.000 de persoane (16,4 rating), la ora 21.08.

SEGMENTUL COMERCIAL. Pe zona comercială, primul loc al fost al Pro TV, cu o diferenţă mică în faţa Antenei. Astfel, filmul 2012 a avut 757.000 de telespectatori pe minut din zona 18-49 de ani (13,7 rating pe segment), în timp ce la România dansează se uitau 745.000 de persoane din acest target (13,5 rating).

Audienţa posturilor TV duminică, 17 martie, pe intervalul emisiunii România dansează:

NATIONAL URBAN
Antena 1 2.170.000 telespectatori pe minut (11,4) Antena 1 1.335.000 (12,7)
Pro TV 2.005.000 (10,5) Pro TV 1.157.000 (11)
Kanal D 1.335.000 (7) Kanal D 569.000 (5,4)
Prima TV 874.000 (4,6) Prima TV 309.000 (2,9)
Acasa TV 722.000 (3,8) Antena 3 288.000 (2,7)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bianca bianca
    @thorthor
    voi sunteti tare destepti faceti niste reportaze la acces dinrect cu gandati lui ioana tufaru cu jegul din urechea acestei femei tocmai bun de o televiziune perfecta
    va meritati soarta dragi felixieni 480pixeli 4:3 ati ramas in urma rau pana si taraf tv emite FULL HD iar voi inca traiti in anu 2000.
    cand veti face si voi audiente de peste 6 milioane de telespectatori?
    romania falseaza cea mai penibila emisiune cu dansatori fara experinta si cu desincronizari numai emisiune de dans nu poate fi.
  • Alex Alex
    Mi-a placut tare mult primul episod. Foarte dinamic, am ras si chiar a fost foarte faina productia Antenei 1. Juriul e de zile mari si sigur vor face show si saptamanile viitoare.
  • georgiana georgiana
    @Raul sunt perfect de acord cu tine.... chiar nu e cazul sa tavalim atata emisunea asta...pana la urma pare a fi una de bun gust...mie una mi-a placut
  • Florin Florin
    "binele a invins"? daca sunt oameni pe aici care pot vedea in protv si antena1 bine si rau este rau de tot. sunt doar doua posturi de televiziune concurente care ofera divertisment ( de mai buna sau mai proasta calitate) pentru mase. arta, emisiunile alea care spun cu adevarat ceva, daca sunt in grila lor, le gasiti la ore imposibile.
    de mult nu am mai fost uimit de un comentariu ( de pe paginademedia).
  • pani pani
    Imi place sa urmaresc acest site. Ce ma enerveaza de ma apuca dracii sunt comentariile oamenilor. Toti sunt atat de vehementi, de "drepti", ei le stiu pe toate. Nu e rau sa tii la puntul tau de vedere, dar punctul de vedere sustinut intotdeauna cu atata putere- am observat asta pe toate site-urile la comentarii-este intotdeauna legat de o emisiune, viata unei vedete, o audienta, un cancan. Dar cand vine vorba de lucruri cu adevarat importante, toti tac, se ascund in casa ca ultimii lasi. Ma contrazice cineva? Daca n-as avea dreptate in momentul asta n-am avea judectori corupti care sa puna ca iau spaga "sa manance si ei o paine", bolnavii de cancer ar avea medicamentele care li se cuvin, copiii vostri ar merge la niste scoli civilizate, batranii nu ar muri de foame, guvernatii si milionarii nu ar plati la RAPPS chirii mai mici decat platim noi pe un apartament amarat de 2 camere, un km de autostrada n-ar costa cat costa. Dar pe voi va intereseaza dor sa barfiti, sa va jigniti. In timp ce cetatenii UE lupta pentru drepturile lor, la noi cetatenii se impart in tabere cand e vorba de vedete. De parca pe lumea asta doar vedetele si viata lor ar conta. Asta in timp ce acesti oameni catiga mii de euro, dar se dau modesti- ex: Bandeac care a castigat 5000 de euro pe episod la emisiunea lui-, iar noi ne chinuim cu 1500 de lei pe luna. Tara de nebuni. Aici cu circ pe paine ni se potriveste.
  • doru68 doru68
    Saptamana viitoare va scadea sigur audienta.Cu BENDEAC in juriu ,cu sclifoselile lui de parca showul este pt.el nai cum sa faci audienta mare,vezi celelalte emisiuni care au scazut in audienta dupa premiera.Sa fiilmat mai mult juriul si mai putin dansul la mai multi dansatori de parca trebuia sa vedem mimica lui BENDEAC ca doar pt.el sa facut acest concurs.Asteptam inca o saptamana si mai vorbim.
  • Razvan Razvan
    Fiecare se uita la ce vrea. De asta aveti telecomanda. Dar Romania danseaza e o emisiune superba. Spectacol, diversitate, juriu spontan si natural, concurenti spectaculosi. Felicitari ansamblului tiganesc Romafest! Ei ar trebui sa castige acest concurs. Felicitari pentru emisiune.
  • rauraul rauraul
    vezi ca e un desen animat pe cartoon duminica viitoare sau schimb de mame,emisiunea ta favorita
  • rauraul rauraul
    vezi ca e un film pe pro tv duminica viitoare cu paris cred( si nu hilton)
    sau pe cartoon sunt ceva desene animate vizionare placuta
  • rauraul rauraul
    f bine vezi ca pe pro tv e un film ffffffff bun ceva cu paris (nu hilton)
  • cucubau cucubau
    esca tu esti?
  • cucubau cucubau
    pt expertul
  • cucubau cucubau
    dar dna de la dansez a dansat vreodata?(actrita aia nu stiu cum o cheama)
  • Mikaela Mikaela
    Romania danseza bine! Super show!!
  • cactuss cactuss
    @Radu, câți inși din Antena1 ai șters la fund? Ești jalnic cum nu se poate mai rău. Fii subiectiv postacule de serviciu. Apropo, cristi, are dreptate, subtitrările sunt patetice la filmele care ruleaza pe Antena1.

Trimite un comentariu

sus