Skip to main content

TVR reia ”Nocturnele”, cu Tucă, Mihaiu şi Gâdea invitaţi

 

Marius Tuca la Nocturne_5789

Publicitate

Emisiunea ”Nocturne”, realizată de Marina Constantinescu la TVR, revine din 1 aprilie, de la ora 23.00, într-un nou sezon.

Primii invitaţi ai realizatoarei vor fi, pe rând, Marius Tucă, Liviu Mihaiu, Emil Hurezeanu şi Mihai Gâdea.

„Vreau doar să înţeleg de ce s-a derapat atât de mult de la deontologia profesiei. Ceea ce fac eu va fi o investigaţie pur deontologică. Nu putem face lucruri fără miză, chiar dacă doare“, a declarat Marina Constantinescu.
Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • adi m adi m
    pe bune? asa da? cu astfel de invitati?
  • Tudor Scurtu Tudor Scurtu
    Singura problema este ca interviurile acestei dne sunt proaste, profund false, indiferent pe cine ar avea invitat. Iar Monica Lovinescu o vorbea de bine in calitate de jucausa pupila a lui Manolescu, nestiind, pe atunci, ca dna are si veleitati sau preocupari "culturale". Nocturnele miros a fals, iar ce e fals pute la mare distanta, indiferent cite figuri de stil demagogice ar executa, cu un zel pervers, aceasta mediocritate numita, banal, Marina Constantinescu...
  • livia pila livia pila
    Daca ar mai trai Monica Lovinescu si ar afla ca si Marina Constantinescu, cea pe care o lauda atit in Jurnal, a facut pactul cu Diavolul, cu siguranta ar repudia-o. Daca at mai trai Virgil Ierunca, ar trece-o pe aceiasi Marina in Antologia rusinii. Doamna Constantinescu s-a dat pe brazda, a invitat numai si numai ziaristi favorabili USL (Hurezeanu danseaza dupa cum ii cinta cine il plateste mai bine). Gidea și Tuca sunt oamenii lui Felix, indiciu limpede ca Marina s-a dat pe brazda si indeplineste ordinele tripletei Saftoiu-Zgabercea-Irina Radu care au misiunea de a pregati fuziunea dintre TVR si Antene.
    Marina, cea care spune tuturor celor ce au timp sa o asculte si naivitatea de a o crede. ca ea nu lucreaza la TVR, ci la Romania literara, alta mare dezamagire. Totul de vinzare!
  • Gabi Gabi
    corect !JOS ELVIS DE LA TVR!!!
  • Reporter neplatit Reporter neplatit
    Poate ne explica si dl Hurezeanu cum e sa fii si batista lui Vantu si combinat in afaceri locative cu Verestoy Attila. Ar mai merita "reverente pentru verticalitatea morala si profesionala" si Peter Imre, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu, Grigore Cartianu etc. Hai, curaj, ca are balta peste! Apoi, draga Marina Constantinescu (ca tot tinzi sa te compromiti precum tiza ta, Almasan), i-ai putea lua la intrebari pe marii deontologi Nicu Gheara, CV Tudor si Gigi Becali, ca tot isi arunca in cap cu morala de cateva zile. Succesuri!
  • Paul Paul
    Felicitari TVR! Asa da!
    Modul in care se aleg invitatii are logica lui iar ceea ce se spune pe site despre emisiune s-a confirmat adeseori. Ma bucur ca s-a luat aceasta decizie. Asadar, Sambata este "Profesionistii", Duminica "Garantat 100%" iar Luni "Nocturne". In lipsa TVR Cultural, despre care nu stiu sincer pe cine a incurcat, acestea au ramas singurele programe pe care le urmaresc la TV.
  • Alex.D Alex.D
    Si eu care chiar credeam ca e 1 Aprilie azi.
    Se pare ca e pe bune totusi.
  • ion din balon ion din balon
    unui popor cu iq mediu de hominid si fara coloana vertebrala, indivizi ca astia ne sunt serviti pe post de modele...
  • Andy Andy
    Eu zic ca gadea sa fie transmis si pe tvr si pe antena 3 cand are emisiune.
  • Doru Doru
    Realizatoarea e Marina Almăşan, semnează cu pseudonim?
  • Doru Doru
    Asta e bună, să vorbească Gâdea despre mizeria din presă. Adică să vorbească despre sine. E ca şi cum ai invita lăcustele la emisiunea despre agricultură şi bacilii de tifos la rubrica medicală.
    Am cam încurcat-o dacă Gâdea şi Tucă sunt "marile valori, verticalitatea profesională şi morală care merită o reverenţă". În vremuri când pe înserate nu se făcea prostituţie televizată, Nocturna era a lui Iosif Sava. Se răsuceşte, bietul, în mormânt.
  • munti munti
    Jalnici am ajuns sa ne uitam la niste lingai slugi ale securistului turnator. Ce poti învata de la ei?
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    "Nocturne este o reverenţă în faţa valorii, a verticalităţii morale şi profesionale, aşa cum o descrie şi Marina Constantinescu. „Nocturnele sunt poveşti cu şi despre oamenii din mine şi din jurul nostru. Sondez continuu pe terenul marilor valori, prea puţin cunoscute, pe de o parte, precum şi dialoghez cu mari personalităţi, prea bine cunoscute, pe care încercăm să le prezentăm, cu smerenie şi cu modestie, în imagini mai puţin bătătorite, cu stări mai puţin intuibile." Marina Constantinescu face echipă la Nocturne cu regizorul Aurel Badea şi producătorul Oana Cucuruzeanu." de pe site-ul TVR.
  • adi adi
    TVR se duce tot mai jos, cu toate ca mai jos de atat credeam ca nu se poate. pe Felix cand il invita oare?
  • jean jean
    mișule... cum să ajungă oamenii ăia la marina?
    :)

Trimite un comentariu

sus