Skip to main content

VIDEO ARHIVĂ. Andreea Marin și Dan Negru, soț și soție într-o parodie

 

 

Publicitate

 

 

Andreea Marin si Dan Negru
Andreea Marin si Dan Negru - captura Paginademedia.ro

 

 

 

IMAGINI DE COLECȚIE. În perioada în care Dan Negru și Andreea Marin filmau pe aceeași canapea, în imaginile pe care Paginademedia.ro vi le prezintă în continuare în exclusivitate, posturile de televiziune se numărau pe degete. Ion Iliescu era președinte, Băsescu nu era încă nici primar, iar numele Becali nu spunea încă nimic.

Paginademedia.ro a descoperit și vă prezintă în continuare în exclusivitate imagini de arhivă inedite cu Andreea Marin și Dan Negru.

Cele două vedete au filmat pentru emisiunea Știrile de Sâmbăta Asta, un program realizat de Ovidiu Uscat și Constantin Trofin la TVR Cluj, în urmă cu aproape 15 ani, în 1999. Amândoi lucrau la TVR: Andreea Marin era la primele sezoane de Surprize, iar Dan Negru realiza emisiunea Trupa de șoc la TVR Timișoara.

În episodul din care vă prezentăm câteva selecții, personajele comice ale emisiunii, Rozi și Rabă fac schimb de roluri cu Andreea Marin și Dan Negru, care trec pe canapeaua celor doi simpatici soți.

De cealaltă parte, Rozi ajunge să prezinte ”Surprize Surprize”, iar Andreea o admiră, cu lacrimi în ochi, pe micul ecran. Emisiunea produsă la acea vreme de Valeriu Lazarov este parodiată chiar de cea care a prezentat-o cu succes timp de nouă ani, din 1999.

 

 

Într-o altă secvență, în încurcătura produsă de un Moș Crăciun distrat, Andreea Marin și Dan Negru ajung să joace într-un episod de telenovelă.

 

 

Știrile de Sâmbăta Asta” a fost un program de divertisment produs de televiziunea publică și difuzat prima dată în 1995. După primele trei emisiuni, care se difuzau lunar, show-ul a devenit săptămânal. Ulterior, Trofin și Uscat au plecat la Antena1, unde au realizat ”Canalul de Știri”.

GALERIE FOTO:

SSA2

SSA3

SSA5

SSA6

SSA8

SSA9

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • Imaginile sunt si vor ramane proprietatea TVR, indiferent de watermark. Sunt multe postari pe site-urile multimedia care incalca drepuri de autor, dar nu are timp Televiziunea Romana sa se bata cu fiecare in parte, pentru ca reapar ca ciupercile dupa ploaie. Trebuie apreciat, totusi, faptul ca paginademedia.ro a pastrat singla titularului de drept, desi exista softuri care ar putea ascunde sursa initiala a secventelor.. Arhiva unei televiziuni e mare (mai ales TVR) si foarte greu avem acces la astfel de imagini daca particularii nu ar realiza inregistrari private. pe care sa le impartaseasca cu ceilalti, in ciuda faptului ca nu ar avea acest drept.
  • Articolul e scris de Florin Ghioca, care a colaborat si el cu Stirile de Sambata Asta la inceputuri. Intr-adevar, e foarte hilar sa pretinzi ca ai descoperit ceva exclusiv cand multe dintre emisiuni se gasesc pe YouTube.
  • Petrisor, de ce sunt in exclusivitate? Eu le-am vazut la vremea repectiva pe TVR. Nu pricep, le-ai achizitionat? Detii drepturi exclusive? Vad ca nici tu nu citezi sursa, exceptie sigla din coltul din dreapta, sus, dar nu citezi. Si nu pricep, a inceput CAMPANIA NEGRU PE ANDREEA?
  • Montajul video este făcut de Paginademedia.ro. Secvențele sunt protejate cu watermark pentru că, de multe ori, cei care preiau imaginile "uită" să precizeze unde le-au văzut.

Trimite un comentariu