Skip to main content

AUDIENŢE. Bendeac, mai slab la a doua ediţie Românii au artişti

 

romanii au artisti bendeac

Emisiunea Românii au artişti de aseară a fost pe locul trei la nivel urban şi pe patru la nivel naţional, fiind depăşită inclusiv de Acasă TV care difuza telenovela Inimă de ţigan.

Paginademedia prezintă în continuare datele înregistrate de emisiunea lui Mihai Bendeac, difuzată la Antena 1.

LA NIVEL NAŢIONAL. Românii au artişti a ocupat locul patru la nivel naţional, situându-se după Kanal D, Pro TV şi Acasă TV. Emisiunea de pe Antena 1 a avut o medie de 819.000 de telespectatori pe minut (4,3 rating), în scădere faţă de ediţia de săptămâna trecută, când avea puţin peste un milion de telespectatori (Detalii AICI).

LA NIVEL URBAN.  Antena 1 a ocupat locul trei în audienţe pe publicul urban. Emisiunea lui Bendeac a avut o medie de 513.000 de telespectatori pe minut. Producţia a avut audienţe mai mici decât în săptămâna precedentă 624.000 de telespectatori pe minut.

Pe publicul comercial (cu vârste între 18 şi 49 de ani), postul a avut 270.000 de telespectatori pe minut, situându-se pe locul al treilea.

Audienţa posturilor TV miercuri, 17 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au artişti

Post TV NATIONAL RTG% URBAN RTG%
Kanal D 1.362.000 7,2 630.000 6,0
Pro TV 1.199.000 6,3 678.000 6,5
Acasa 1.134.000 6,0 361.000 3,4
Antena 1 819.000 4,3 513.000 4,9
Prima TV 584.000 3,1 352.000 3,4

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Proiectele, pe hartie, poate ca au fost de calitate, dar rezultatul final nu a fost de calitate. Bendeac are un anumit talent pe care nu il neaga nimeni, dar cat timp va incerca sa fie si producator si regizor si scenarist si actor principal nu va iesi ceva de calitate.
  • Marian Marian
    Ideea emisiunii este furata de la TVR, chiar nu va mai amintiti de Tudor Vornicu? Au copiat totul fara rusine!
  • un cetatean un cetatean
    ideaa emisiuni nu e rea. dar trebuie sa stii cum si cand sa o folosesti. mergea facuta o singura emisiune, si aia data de sarbatori. paste, craciun sau chiar revelion. sau cu o alta ocazie mai speciala.
  • Dony Dony
    M-am saturat de penibilitatile astea de emisiuni de la antena 1 care le scot pe banda rulanta in fiecare saptama scot cate o emisiune noua, nu stiu ce sa mai faca vad ca incearca sa se agate de vremurile trecute si macar sa cucereasca publicul batran sau nu inteleg, emisiune alb-negru gen anii 80-90 sau teatru tv cu piese de acum nu stiu cati ani, nu suport nici hotii de la protv dar si a1 este penibila grav..
  • Thea cu th Thea cu th
    Daca mai sunt 800.000 de telespectatori care se uita la un proiect care nu este foarte reusit dar oricum mai acceptabil decat emisiunile de rahat (cel putin la Acasa si Kkanal D), atunci mai avem o speranta ca in urmatorii 3 ani nu vom deveni chiar toti manelisti si cocalari.
  • tomdegetelul tomdegetelul
    uitate pe prost teve si vezi un film cu singe si batai sau pe acasa si vezi o telembovela proasta,ca doar atit te duce mintea
  • mad79 mad79
    poate ca sunt de calitate,ca si idee,dar pentru a avea un produs de succes,trebuie sa ai de la prezentator,la scenaristi sau montaj,in zile de excelenta,iar un produs semnat de Bendeac nu are cum sa intre in aceasta caegorie!
    Omul e un wannabe!
  • doru68 doru68
    Daca sant proiecte de calitate mai GUSTI ROMAN de ce nu vedem numai artisti consacrati,nu toata echipa lui BENDEAC de la vechea emisiune IN PUII MEI. Ori faci ceva de calitate cu oameni de calitate ori faci un cocktail amarui nereusit.
  • Radu100% Radu100%
    Nu, nu ma oftic, una zic eu, alta intelegi tu, dar fiind un telespectator fidel al Kanal D nu am pretentii de la tine. Vizionare placuta la Wow biz. Vezi ca vine Bahmuteanca in seara asta si-si ridica fusta
  • 1q 1q
    nu ii iau partea lui bendeac, are obsesia de a fi factotum si asta nu il prinde, dar a pierdut in fata unei telenovele cu tigani (scris cu doi r) ,a unei suse vulgare pe kanal d a unor glumeti rasuflati pe prutv. a pierdut la capitolul cantitate, nu calitate ! lapusneanu dixit:"prosti, dar multi !"
  • Dragos Dragos
    Rusofilule, e ca te oftici? De unde o sa-ti mai dea bani Felix? Pupa-l bine pana nu da faliment!
  • Gusti Roman Gusti Roman
    Blondina, n-ai adus nici un argument in comentariul tau, ci doar jigniri pentru Mihai Bendeac. Teatrul TV si Romanii au artisti sint doua proiecte de calitate, care nu merita sa le murdaresti cu astfel de vorbe. Merci
  • blondinaad blondinaad
    Era de asteptat.Ca la toate incercarile lui BENDEAC,si cu aceasta emisiune a dat o in bara,si o va mai da in continuare pana o sa se sature A1 de el[speram].Ce proiecte ai mai dati acestui om,ca vad ca nu va saturati sa tot pierdeti intr una?Cu acest actoras de mana a 3-a va autodistrugeti.Tineti o tot asa.
  • Radu100% Radu100%
    Dar astia de la Kantar Media au pus people meter doar in gospodariile analfabete si consumatoare de manele? Aici ma refer la audienta Kanal D.

Trimite un comentariu

sus