Skip to main content

BBC Knowledge va difuza seria Human Season

 

BonesBBC Knowledge va difuza, din 8 aprilie, Human Season – o serie nouă de programe care va încerca să răspundă la întrebări precum: "Ce înseamna să fii om? Ce ne rezervă viitorul ? Cum şi de ce avem emoţii?".

Publicitate

Seria “Human Season” propune cinci noi emisiuni despre fiinţa umană în toate aspectele ei:

  • Human Planet – despre evoluţia şi ingenuitatea naturii umane,
  • Human Body – o aventură uimitoare în interiorul şi exteriorul corpului uman,
  • Planet of the Apemen – o captivantă călătorie prin istoria speciei noastre,
  • Origins of Us – despre evoluţia corpului uman,
  • Pleasure and Pain – despre felul în care putem câştiga maximul de plăcere şi minimul de durere în viaţa noastră.

Despre fiecare din noile programe BBC Knowledge:

Human Planet - începând de luni, 8 aprilie, la 21:00

Această serie de opt episoade descrie modul în care oamenii s-au bazat pe ingenuitatea şi curajul lor fără margini pentru a atinge această proliferare globală, folosind şi coabitând cu celelalte creaturi care trăiesc în aceste locuri deosebite. Fiecare episod din Human Planet se concentrează pe un anumit habitat şi descrie modul în care oamenii au găsit soluţii incredibile pentru a face faţă aversiunilor extreme.

Pleasure and Pain - începând de marti 9 aprilie, la 21:55

Michael Mosley trece prin limitele fizice şi mentale dezvăluind misterele biologice, senzoriale şi evolutive ale plăcerii şi durerii. Prezentatorul descoperă cum plăcerea stă la baza abilităţii noastre de a percepe lumea, precum şi a felului în care încurajeaza obiceiurile sănătoase, precum mâncatul, sexul sau instinctul de a te incălzi.

Origins of Us - Începând de miercuri, 10 aprilie, la 21:00

Acest serial în trei părţi dezvăluie modificările anatomice puternice care ne-au conferit nouă – şi strămoşilor noştri – avantajul asupra celorlalte forme de viaţă de pe Pământ. De la modul în care mergem, la forma maxilarului şi chiar modul în care ne mişcăm degetele mari, suntem dovada vie a luptei şi triumfului strămoşilor noştri.

Inside the Human Body - Începând de joi, 11 Aprilie la 21:00

Acest serial revelator oferă o prezentare uimitoare a corpului uman, arătând de ce oamenii sunt cea mai evoluată specie de pe planetă. Cu ajutorul imagisticii computerizate şi al unor imagini ştiinţifice extraordinare, fiecare episod ne arăta modul în care au evoluat diferitele părţi ale anatomiei umane, dezvăluindu-ne funcţiile ciudate şi adesea bizare ale corpului nostru, în cele mai mici detalii. Inside the Human Body este o aventură uimitoare în interiorul şi în exteriorul corpului uman.

Planet of the Apemen - Începând de joi, 11 aprilie, la 21:50

Fiecare episod include două poveşti paralele: prima este o dramă captivantă cu privire la evenimentele specifice care au forţat două tipuri de oameni să se întâlnească, iar a doua include o prezentare a faptelor, dezvăluind aspectele istorice şi ştiinţifice din spatele evoluţiei umane.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Pe BBC Entartainment singurul program atractiv era "COAST" ,prezentator excelentul Neil Oliver, unul din cele mai frumoase programe de calatorii din lume, din pacate BBC Romania a renuntat la el... Dau seriale statute si reluari din anii '60 si '70, cel putin mediocre ; inca un motiv sa trec la Focussat, ce are cele mai atractive programe pe satelit !
  • Liviu Liviu
    M-am impacientat şi eu, dar când am văzut câte reluări există... mai avem multe şanse să vedem totul :)
  • Rob Rob
    :)) Ce rost mai are stirea?! Suntem in 12...
  • mosubibe mosubibe
    asta putea fi o stire cel tarziu in 07 APR! :(

Trimite un comentariu

sus