Skip to main content

BURTIERA ZILEI: Acasă la Andrea Bocelli. Acesta este acuzat de evaziune fiscală

 

bocelli
captura Antena 3

Publicitate

O alăturare neinspirată a titlului burtierei cu un altul de pe crawl-ul Antenei 3 a schimbat sensul unui material în exclusivitate, pregătit de Mihai Gâdea pentru telespectatorii săi.

Interviul pe care jurnalistul l-a realizat acasă la tenorul Andrea Bocelli, și care ar fi urmat să fie prezentat aseară publicului, avea în partea de jos un alt titlu, care era legat de omul de afaceri Said Baaklini, acuzat că a înșelat statul, prin spălare de bani și evaziune fiscală.

Ca și în alte cazuri pe posturile de știri, alăturarea celor două titluri a dat un nou sens, dar care a stârnit zâmbetele telespectatorilor.

Unul dintre aceștia ne-a trimis o captură de ecran la rubrica ”Pagina TA de media”, acolo unde cititorii ne pot semnala orice li se pare interesant, de la titluri care merită citite, la gafe, bâlbe, reclame, știri care atrag atenția în mod plăcut sau nu, posibile derapaje sau chiar fotografii interesante din domeniu.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • ce ciuda iti e! asa-i cand esti spalat pe creier de Antene, nu mai suporti nimic care sa le aduca atingere! vai de mine!
    dupa cum ziceam, n-ai simtul umorului deloc. poate esti si tu vreun mic Felix?
  • cum ziceam si mai demult. situatie comica e faptul ca sunt oameni care stau cu printscreen-ul sau cu aparatul foto in mana pregatiti pentru cand vine burtiera. o fi noul sport in tara. si pagina de media nu ma dezamageste nici acum. :)
  • Pentru a avea macar o picatura de simt al umorului si a sti sa apreciezi o situatie comica e nevoie de inteligenta. Dar daca omul e fan Antena3...
  • mai usor cu pianu pe scari, mai babuinule! Daca nu ai simtul umorului si daca nici nu ai citit textul oamenilor de ce iti mai dai cu parerea? nu vezi ca esti pe dinafara??
  • nu au nicio legatura burtierele (IMEDIAT: ACASA LA ANDREA BOCELLI), cu stirele de pe crawl (ACESTA ESTE ACUZAT DE EVAZIUNE FISCALA SI SPALARE DE BANI). Stirile de pe crawl sunt sunt in miscare. Acum intelegi, tabloidule? de la click, de unde esti?:)
  • Caterincile astea ale voastre sunt de prost gust. Nu au nicio legatura burtierele cu stirile de pe crawl, care sunt in miscare. Si nu e prima data cand dati capturi de genul asta. Ar trebui sa puneti un anunt: acest site este un pamflet! :))
  • cea mai tare burtiera tot aia de la OTV ramane: "Transmitem in direct înmormântarea lui Caiac. Urmează Gigi Becali"

Trimite un comentariu