Skip to main content

Burtiera zilei: Margaret Thatcher a murit. Incidentul s-a întâmplat la spitalul din Ilfov

 

burtiera

Publicitate

Alăturare. Ştirea zilei este, incontestabil, moartea fostului premier britanic Margaret Thatcher. În ploaia de informaţii de pe ecran, la Antena 3, două burtiere despre două ştiri diferite dădeau senzaţia unui singur mesaj.

Margaret Thatcher a murit”, scria mare pe ecran, în timp ce pe burtiera secundară (crawl) titra: ”Incidentul s-a întâmplat la Spitalul Judeţean Ilfov”.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Sorin
    Păi se vede pe imagine că a fost făcută la ora 14:52. Deci Jeane, ia zi ne de cât timp circulă poza pe net?
  • ioan ioan
    se mai mira ca PRO-ul e inaintea lor?
  • Sorin Sorin
    Tu chiar ai auzit că Lorena a spus "ticer"? Eu mă uitam la guriţa ei şi auzeam cu totul altceva...
  • Sorin Sorin
    Stimabile Auras Mihaiu, încearcă să percepi articolul cu mintea şi nu cu sufletul. Aici nu este vorba de Margaret Thatcher şi nici despre incidentul de la spitalul din Ilfov. Se ironizează subtil un fenomen ce a luat amploare în ultima vreme: burtierele televiziunilor. Nu pune la suflet tot ce vezi la TV şi tot ce citeşti pe net. Articolele din presă nu reflectă adevărul ci prezintă opinia autorului despre un eveniment ce a avut loc. Opina diferă în funcţie de cine plăteşte articolul (vezi cum Antena Grup face dintr-un motan turnător o pisică aristocrată).
  • dizident dizident
    si de cand a devenit pagina de media un site de umor/caricaturi? credeam ca vorbiti despre lucruri serioase. pai asta cu burtierele o stie si unul de ajunge de 2 zile in civilizatie si da cu ochii de-un televizor. iar ati dat-o-n bara. sau a fost intentionat?^^ :)
  • Sorin Sorin
    Cât de pătrat trebuie să ai capul ca să nu-ţi dai seama că scopul articolul este de a semnala efectul secundar ar burtierelor duble?
  • Cristi Cristi
    O lasa mai moale dupa ce e tare-n gura :)
  • Adri Adri
    Scoala aia a lor IMA scoate tampiti !!!! Asta se stie deja !!!
  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    Sa ne lamurim: materialul este despre felul in care arata cele doua texte impreuna, e o potrivire nefericita daca vreti. nu este nimic tendentios.

    Fotografia este o captura trimisa de un cititor paginademedia.ro, la rubrica Pagina TA de Media (dreapta, jos), unde gasiti un formular cu textul:

    Ai văzut vreun titlu interesant? Un articol care merită citit? O gafă sau o bâlbă de pe TV? O reclamă? O știre care ți-a atras atenția în mod plăcut sau mai puțin? Un posibil derapaj? Simți nevoia să împărtășești ce ai văzut? Ai făcut o poză interesantă? Scrie aici ce ai observat și încarcă fotografiile și filmele!


    Multumesc.
  • Prosti Prosti
    Cat de prost sa fi sa nu-ti dai seama ca "burtiera secundara" e un scroll si era alta stire jos?
  • Auras Mihaiu Auras Mihaiu
    Aceasta era știrea de pe burtiera de jos. Sunteți niște „ziariști” de duzină sau nu?

    „O tanara a fost cuprinsa de flacari pe masa de operatie incidentul s-a intamplat la spitalul judetean Ilfov, medicii au scapat iod pe masa de operatie si a pornit incendiul. Tanara de are 22 de ani si era supusa unei interventii chirurgicale.”

    Modificați articolul și cereți-vă scuze!
  • COCO JAMBO COCO JAMBO
    @Jane,cam de cat timp ca baba de fier a dat coltuţ dimineata ! :)))))
  • jean jean
    bre... poza asta circula de ceva timp pe FB...
    ca să nu semene a ciordeală, spuneți si voi de unde ați luat-o
  • II II
    big deal...;credeam ca ati remarcat si voi ca lorena a spus:"a murit margaret teacher (ticer)"
  • Sorin Sorin
    Tare de tot asta. Poate în final le vine mintea la cap şi o lasă mai moale cu burtierele astea. Oricum, şi prezentatoarea lu' Felix cu gura căscată sunt convins că reuşeşte să o lase mai moale.

Trimite un comentariu

sus