Skip to main content

Cosmin Stan și Melania Medeleanu la Focus Prima TV

 

cosmin-stan-adevarulSCHIMBĂRI PE TOATĂ LINIA. Prima TV face schimbări la cele mai importante programe de știri. Astfel, știrile serii, de luni până joi vor fi prezentate, din 6 mai, de Cosmin Stan împreună cu Magda Vasiliu. Melania Medeleanu va prelua știrile de la ora 18 de vineri până duminică, iar Andreea Fried va prezenta Focus 15.

Publicitate

Anunțul Prima TV vine la doar o zi după ce paginademedia.ro a anunțat plecarea lui Cosmin Stan de la Realitatea TV, unde prezenta Newsroom cu Emma Zeicescu (Detalii AICI).

Melania Medeleanu: “Trei ani departe de malaxorul știrilor au însemnat pentru mine o experiență foarte interesantă, în care mi-am dat seama că, de foarte multe ori breaking news-ul e departe de ceea ce înseamnă cu adevărat interesul public. Îmi doream să mă întorc în televiziune într-un loc în care, la finalul zilei, intră în casele oamenilor știrile care contează”.

Reprezentanții postului anunță și alte schimbări în zona de știri a postului. Nicoleta Gavrilă, Head of News Prima TV: “Vom pune accent doar pe știrile cu adevărat importante, vom păstra aceeași echidistanță. Acesta este un prim pas dintr-un proiect mai amplu,pe care-l vom dezvolta la nivelul departamentului de știri, următoarele schimbări urmând să fie anunțate în săptămânile viitoare “

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu stiti sa faceti deosebire intre deflagratie si explozie. Luati un dictionar sa va lamureasca. 1. - ardere puternica,intensa.
  2. - detonatie
 • Hai sa dea dracii...acu avem ultrasi si in cazul posturilor tv. Mai Adrian, tu chiar ai impresia ca o redactie este ca o familie?!

  Mai ales in tara asta, in presa asta, fiecare munceste pentru un ban, ca sa faca ceva in viata aia scurta pe care o are. Ai impresia ca pe patron il doare in fund daca vreun angajat al sau are o problema, daca se mai simte confortabil cu salariul pe care il primeste?! Nu, dragutza. Fiecare trebuie sa lupte pentru el!
 • ....dece sa condamnam pe unul sau pe altul!? Suntem subiectivi!!!!!!!!!!!!NU-TI CONVINE UN POST ,NU-L URNARI!Acum in eonomia concurentiala ,fiecare cauta ce este mai bun......
 • Hai sa va spun eu ce cred despre Cosmin Stan. Se duce la televiziunea care ii da mai mult, nu-i pasa ca se duce la un post mai slab decat ala de unde a plecat. S-a dus de la Realitatea la Digi crezand ca acolo e lapte si miere si dupa 6 luni s-a intors la Realitatea careia ii daduse cu flit anterior. Ma mir cum de l-au mai primit aia inapoi! Iar acum pleaca la Prima, de unde sigur va pleca in alta parte. Un traseist.
 • Pe Cosmin Stan l-am vazut (aproape) peste tot : Pro TV , Realitatea , Digi 24 si Prima TV . Ma intreb ce televiziune va alege dupa Prima , poate ,din nou , Realitatea . N-am nimic cu el , dar mi se par ciudate toate aceste " transferuri "
 • Schimbarea la Prima TV ar trebui sa incapa cu analfabeta de Nicoleta Gavrila. Apoi, chiar ca se poate face orice.
 • Cosmin Stan asta este un masochist. A plecat de la o televiziune de top ( Pro TV) la Realitata TV, dupa care acum se duce la Prima TV unde principalul jurnal de stiri al lor NU exista ca impact - audienta. O sa-l vedem peste cateva luni la Digi24, alta petarda de televiziune

Trimite un comentariu