Skip to main content

Încep înscrierile pentru emisiunea „Four Weddings”, concursul mireselor

 

Four Weddings - TLC
Four Weddings - TLC

Publicitate

Pro TV anunţă că emisiunea Four Weddings – Patru nunţi, dă startul înscrierilor. Formatul pentru concursul destinat mireselor a fost cumpărat de la ITV Studios Global Entertainment, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Iniţial, emisiunea ar fi urmat să intre pe postul Acasă TV, din septembrie. Anunţul legat de înscrieri vorbeşte însă de „noul show de la Pro TV”.

Patru nunţi” a fost produsă iniţial de ITV pentru Sky Living din Marea Britanie. În acest moment însă, emisiunea este difuzată în 19 ţări, printre care Statele Unite (TLC), Canada (Slice), Franţa (TF1) şi Italia (Rete 4).

Concursul Four Weddings – Patru nunţi oferă ca premiu concurentelor „o lună de miere de cinci stele”. Miresele se pot înscrie la preselecţii pe site-ul Pro TV, aici.

SEZONUL PRESELECŢIILOR. Talent show-urile din România sunt în plină campanie de atragere a concurenţilor. Marile formate îşi promovează deja preselecţiile: Românii au talent, Vocea României şi X-Factor au pe post spoturi care îi îndeamnă pe români să se înscrie.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus