Skip to main content

Intact va lansa un portal video care se va numi Antena Play

 

sediul IntactIntact Media Group (IMG) va lansa, în 2013, un nou produs online, Antena Play, descris drept o "investiţie majoră ce va include cel mai bun conţinut de pe toate canalele TV ale IMG, dar şi produse noi, dedicate comunităţii online", potrivit unui anuar în care sunt prezentate realizările înregistrate de trustul Intact în 2012, citat de HotNews.ro.

Publicitate

La capitolul "Online" din "Intact Media Group Annual Review 2012" sunt descrise actualele activităţi online ale grupului. Într-un colţ de pagină, la rubrica "Highlights 2013", este anunţată "lansarea www.antenaplay.ro, un portal video spectaculos ce va include în mod exclusiv canalele Intact şi conţinut original proaspăt"

În anuarul menţionat, Gusti Roman este citat spunând:

"Cuvantul-cheie pentru 2013 este integrare. Obiectivul nostru este să oferim consumatorului Antena Group conţinut spectaculos, de calitate şi usor accesibil pentru utilizatori. Drept urmare, cel mai important proiect pentru 2013 este www.antenaplay.ro, un portal video ce va agrega conţinutul tuturor canalelor TV. Va fi accesibil pe o multitudine de platforme: online, mobil, smart TV şi este dezvoltat 100% de Digital Antena TV Group".

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Suleyman Mirificul Suleyman Mirificul
  voyeuro.ro cred ca e ok....
 • vaisamar vaisamar
  yoyo.ro ;)
 • Daniel Daniel
  Pai astia nu au deigitalizat arhiva si vor portal video online? sa vedem cat vor cere baietii si ce continut v-a avea si mai ales la ce calitate (video) va fi ca de investitii in HD la Intact nu s-a auzit.
 • dacian dacian
  Sigla de pe site e varianta albastra de la RMGC. Just sayin'...
 • Andrei Andrei
  In nota originalitatii obisnuite la Intact, platforma ar fi trebuit sa se numeasca yovo.ro.

Trimite un comentariu

sus