Skip to main content

Mircea Badea, chemat în instanță de Robert Turcescu

 

badea turcescu

Publicitate

Jurnalistul Robert Turcescu l-a acționat în instanță pe Mircea Badea, introducând ”pretenții și obligația de a face”.

Conform unui document publicat în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Facebook, jurnalistul de la B1 TV a primit în scris răspunsul instanței, care a luat act de cererea depusă la Judecătoria Sectorului 3.

Turcescu îl acuză pe prezentatorul emisiunii ”În gura presei” de amenințări și instigare la violență.

Mai jos, documentul prezentat de Robert Turcescu.

68502_425338764228604_1532572400_n

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • Saracu' colonel, tremura de frica, Mircea, nu mai fi rau cu bietul Turcelu' ca face omu' pe el si te spune lu' taticu' Baselu'
  • Vine la proces cu mamica,cum sa lase copilul singur? Doar a fost asa de educat de mamica, marea intelectuala...niste tampiti cu totii. Doar mamica l-a invatat ca pentru bani,sa-l pupe pe Felix,oriunde,chiar si in partea dorsala...ce sa faca,sa se prapadeasca, ii trebuie si lui o masinuta eleganta ,o casuta si pentru asta linge non stop si arunca laturi in cei cu adevarat destepti,nu ca el,GIMNASTUL,specialist in spagat.
  • Ca sa-l satisfaca trebuie sa aibe si cu ce ! Daca crezi ca Turcescu are placeri precum Felix si se uda de cum simte limbuta lu' domnu spagat
    atunci ...da ! Sa-l satisfaca!
  • @Papadopoulos: Este ultimul meu raspuns catre tine: esti prost, dar asta o stii si tu destul de bine, basist ineficient.
  • @Papadopoulos: Ce, te oftici ca eu sunt platit in moneda de meatl, iar voi (propaganda basista) acum sunteti rasplatiti in nasturi de plastic pentru ca nu v-ati facut treaba bine?
  • Sa-l satisfaca odata Badea si gata. Nu vedeti cum Robert Turcescu, prin toate mijloacele si pe toate caile, incearca sa dea cu ochii de M. Badea? :)

Trimite un comentariu