Skip to main content

Până în patru milioane de români la a doua semifinală Românii au talent

 

romanii au talent

Publicitate

A doua semifinală Românii au talent a ţinut în faţa televizoarelor aproape 3,8 milioane de români. Cifra este cu 1,2 milioane de telespectatori mai mică decât prima semifinală de săptămâna trecută.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele semifinalei Românii au talent de aseară.

LA NIVEL NAŢIONAL. În fiecare minut, se uitau la Românii au talent aproape 3,9 milioane de români. Pe locul doi a fost TVR 1, cu O dată-n viaţă, iar pe trei Kanal D.

Săptămâna trecută, la prima semifinală, la Românii au talent se uitau peste 5 milioane de români pe minut.

Vârful naţional: 5.512.000 telespectatori, la minutul 22.07

LA NIVEL URBAN. Peste 2,1 milioane de orăşeni erau în fiecare minut la Pro TV. Postul public TVR 1 a fost pe locul următor, cu emisiunea prezentată de Iuliana Tudor, iar Antena 1 a fost pe trei, cu un film cu Van Damme.

Săptămâna trecută, prima semifinală Românii au talent avea în mediul urban 2,55 milioane de telespectatori.

Vârful urban: 2.898.000, la ora 22.07.

SEGMENTUL COMERCIAL. Din publicul Românii au talent, 1,09 milioane de telespectatori au fost din segmentul comercial 18 – 49 de ani (19,8 rating pe target). În acelaşi timp, pe locul doi era Antena 1, cu 155.000 de telespectatori din acest segment (2,8 rating).

Audienţa posturilor TV vineri, 12 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au talent:

NATIONAL URBAN
Pro TV 3.884.000 telespectatori pe minut (20,4 rtg) Pro TV 2.123.000 (20,2)
TVR 1 714.000 (3,8) TVR 1 292.000 (2,8)
Kanal D 664.000 (3,5) Antena 1 266.000 (2,5)
Acasa TV 555.000 (2,9) Kanal D 260.000 (2,5)
Antena 1 488.000 (2,6) Acasa TV 197.000 (1,9)

Audienţa primei semifinale, de săptămâna trecută, AICI.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • blondinaad blondinaad
    Asa este, vara toata lumea este plecata ,sa fii prost sa cumperi un format si sa il dai in perioada iunie septembrie.audientele record se fac octombrie -martie,in perioada rece cand romanasul sta mai mult la caldurica si nu prea are ce face pe afara.
  • Dragos Dragos
    Numai cine nu lucreaza in bransa, ignora factorul vreme. Atunci stau si-i intreb: de ce vara nu sunt programate decat reluari in cea mai mare parte a zilei? Exista 2 perioade in an cand audientele cresc foarte mult, iar cele de stiri scad destul de mult. Acestea sunt din octombrie pana-n decembrie si din februarie pana la jumatatea lui aprilie. De ce credeti ca Pro-ul nu se agita sa faca programe foarte atractive in noaptea de revelion? Pentru ca publicul lor tinta (tinerii - publicul comercial) este mai mult in strada sau la chefuri.
  • parerea mea parerea mea
    Nu stiu de ce va inflamati atat? Si in sezoanele precedente s-a manifestat acelasi fenomen. este absolut normal sa fie asa, nu cred ca vremea frumoasa are vreun "merit". Partea de preselectii este mult mai animata si mai concentrata. Semifinalele sunt in buna parte plictisitoare deoarece revezi participanti integral si in direct, ceea ce presupune ca nu mai poti taia la montaj partea care nu da bine sau care este plictisitoare. In plus au avut probleme cu sonorizarea si "intind" prea mult de semifinala.
    Un show live are mereu greseli si este intotdeauna mai plictisitor decat o inregistrare prelucrata.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    cind vorbeste de semifinalele unei competitii te gindesti la doua dispute - nu la patru, cum au cei de la Protv...de fapt, asistam la cele 4 sferturi de finala ale competitiei, care vor fi urmate de finala din luna mai.
  • Florin Florin
    voi plangeti de mila unei emisiuni cu asemenea audiente? nu vad de ce toata lumea inventeaza "descoperiri" ale publicului asupra calitatii acestei emisiuni, care se potrivesc propiei opinii negative si disproportionate. semifinalele intotdeauna au avut audiente sub preselectii. la sfarsitul sezonului sunt curios unde se va aseza sezonul asta cu media pe toate emisiunile. sa vedem ce se mai spune atunci.
  • marius91 marius91
    Show-rile live au adus scaderi de audienta si in sezoanele anterioare. Ganditi-va ca dureaza si cu vreo ora mai mult decat preselectiile, iar fluiditatea momentelor nu este aceeasi. Adica mai este o jurizare, un filmulet, o gluma rasuflata uneori. Tendinta ca audienta sa scada in emisiunile live este generala.
  • adi adi
    observ o crestere semnificativa a tvr1 , mai ales pe national..un plus de 130 000 mii persoane. asadar, unii au crescut
  • un cetatean un cetatean
    e clar ca vremea buna a scos pe multi din casa. toate audientele sunt slabe.
  • mihaita mihaita
    @insideman, aia cu steluta da incercat sa faca un joc de cuvinte omul, era pregatita din timp, clar ca a vrut sa atace Romania danseaza insa nu a sunat asa. Penalizare oricum primeste :)

    Din fericire la Dansez pt tine in vreo 8-9 sezoane nu am vazut cumulat mai mult de 30 minute deci nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea.
    Privind Antenele, personal de vreo 5-6 luni A3 a disparut cu totul din lista de programe, rautatea si implicarea lor politica ma scotea din minti.

    Cu A1 sunt pareri impartite, m-am uitat la Xfactor pentru ca mi-ar fi placut sa reuseasca, din nefericire nici in primul nici in al doilea sezon n-au reusit sa se ridice la nivelul formatului.

    Din Romania daseaza am vazut cate ceva, in ciuda faptului ca Bendeac are pacatele lui fernandiene, emisiunea este buna.
    Asa cum vad eu, gandind liber dar nu cum vrea ProTV-ul, Romania danseaza de saptamana trecuta a fost substantial mai buna ca Romanii au talent de vineri. (adevarat una era inregistrata si cealalta live).
    Si poate aici intervine adevarata gandire libera, sa poti aprecia un program/ produs bun chiar daca se face pe banii unui turnator-comunist.
    Nu?
  • insideman insideman
    @Mihaita: Si mie mi-a atras atentia "steluta galbena". Dar m-am uitat in telefon si mi-am dat seama ca "steluta galbena" e folosita de foarte multe aplicatii pentru a trece o optiune/o functie/un element din categoria obisnuita la categoria favourites. Moisescu a facut referirea cu gandul la asta. Sigur ca exista o alta emisiune in care se dau stelute aurii (sa notam cu aceasta ocazie si diferenta subtila intre galben si auriu). N-a fost cea mai inspirata exprimare, de acord, dar e un show live si s-au vazut gafe mult mai mari, monumentale chiar prin comparatie. Imi aduc aminte de una a lui Vantur care in loc de Dansez pentru tine a spus Surprize, surprize... Amenda/penalizare? Chiar si cand glumesti te tradeaza spiritul gandirii voiculestiene sau staniolice. Si e pacat, Mihaita, zau asa. Eu simt ca tu poti mai mult. Poti sa gandesti liber.
  • mihaita mihaita
    Cum oare sa te uiti la asa ceva?

    Intamplator am avut de terminat ceva treaba pentru la serviciu si am lasat televizorul sa mearga pe ProTV.
    Recunosc, mai mult auzeam decat sa vad insa era oribil.

    Poate la preselectii cand este inregistrat si editeaza ei cum au chef cu duble iese cat de cat, acum insa cand totul era in direct iar numerele erau deja fumate, erau penibili rau de tot.

    Cine a votat un cor ce a iesit in fata sa cante doar niste melodii comerciale?
    Sau... la 1.24E/SMS probabil s-au votat doar ei intre ei, cum erau vreo 20 iti dai seama ca au iesit bine.

    Cele mai penibile momente au fost insa in timpul mort cand se vota, Bartos si Smiley s-au facut de toata jena cu intrebari neinsipirate si nepregatite.

    Totul a culminat cand Bartos il intervieveaza pe unul ce facea sa apara niste carti si CD-uri. Omul cred ca avea ceva boala sau in fine avea o fata mai putin intalnita (ciudatica) fiind si chel.
    Bartos il intreba: "ai facut ceva pentru acest look".
    Omul se jeneaza, incearca sa schimbe subiectul insa Bartos insista cu intrebarea.
    Dupa cateva secunde reformuleaza facand referire la par, omul schimba iar subiectul si incepe sa vorbeasca de numarul lui.
    Bartos spune " Smiley, mai esti, pentru preluarea legaturii?", camera ramane pe Bartos si omul sau, Smiley incepe sa vorbeasca peste, Omul nostru lasa capul in pamant umilit si isi pune mana in cap iar Bartos spune "Stai Smiley, am intrebat daca mai esti, nu si ca iti dau acum legatura".

    Inca ceva, glumita lui Moisescu asupra unei trupe de dans cu "Steluta galbena" sigur ii va aduce o amenda/penalizare la salariu :)))

    Si acum, fanii Pro sa sara de fund in sus cat de suprema este emisiune si cat de limitat sunt eu:
    Ia mai mananti mai flacai :)
  • tomdegetelul tomdegetelul
    vorbesti tu prostii e o emisiune plictisitoare si de aia lumea a hotarit sa nu se mai uite ca la urs,nu e din cauza ca au fost 10-12 grade afara,dar tu fiind o sluga prostevista te inteleg esti frustrat(a).Cu cit te plateste?sau ai intrare libera la diferite emisiuni ale prosteveului?
  • Daniel Daniel
    Da ce se intampla de o ia la vale emisiunea? s-au prins romanii ca nu e ceea ce pare?
  • mad79 mad79
    aseara a fost prima zi mai de Doamne ajuta din anul acesta si oamenii au iesit la terase!
    As fi curios,cati s-au uitat la reluare!
  • matei_a matei_a
    imi vine greu sa cred ca cei care se uitau vineri seara la In Premiera au iesit la o bere, ca s-a facut cald, dar cei care se uitau la Protv au stat toti casa.

Trimite un comentariu

sus