Skip to main content

PRESA DE AZI. Planul de restructurare a CFR pe prima pagină a ziarelor

 

presa de azi 17 aprilieZiarele Adevărul și România liberă au pe prima pagină articole despre planul de restructurare a CFR SA, care a fost blocat de Relu Fenechiu. “CFRelu Fenechiu”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul. România liberă titrează pe prima pagină: “Ce se ascunde în spatele eșecului managementului privat de la CFR”.

Publicitate

“Ministrul Transporturilor ucide din fașă o idee bună: managerii privați la companiile de stat. Demisia în bloc a echipei manageriale private de la CFR SA s-a datorat faptului că reprezentanții Ministerului Transporturilor au respins planul de restructurare a companiei”, mai scrie Adevărul pe prima pagină.

“Semnal prost. Administrarea corportatistă a companiilor de stat a fost o condiție-cheie de pe agenda acordului cu FMI. Consiliul de Adminiostrație al CFR SA a fost destituit la doar două zile după ce a îndrăznit să comenteze o acțiune de control dispusă de ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, la compania de stat”, scrie România liberă pe prima pagină.

Evenimentul zilei își deschide ediția de astăzi cu un articol despre facturile umflate la lumină. “Guvernul recunoaște că plătim facturi umflate la lumină”, titează EVZ pe prima pagină.

“Premierul vrea să elimine contribuția prin care românii susțin coloșii energetici de stat, dar șeful ANRE spune că acest lucru nu e posibil”, mai scrie Evenimentul zilei.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Gazeta Sporturilor: Ce a fost și ce a ajuns Steaua. De la Piți V, la Piți Talent
  • ProSport: Rapid fără fani, Steaua fără manager!
  • Național: Sorin Blejnar, trimis în pelerinaj la Zidul Plângerii!
  • Libertatea: Ia 5.000 de euro “să se culce” cu Mihai Albu. Roxana Ionescu va debuta într-un serial în care îl are ca partener pe celebrul designer de încălțăminte.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu