Skip to main content

Tania Budi a câştigat un casting la TVR “înainte de termen”. De la A la infinit, în locul lui Dănuţ SRL.

 

tania-budi-tvr
Foto: agentiadepresamondena.com

Publicitate

Tania Budi, în locul lui Bittman. TVR a organizat un casting intens promovat, atât pe site-ul instituţiei cât şi în jurnalele de ştiri, pentru emisiunea de divertisment De la A la infinit. La concurs au participat câteva sute de persoane, însă cel puţin unul dintre prezentatori era deja ştiut cu câteva ore înainte de finalul preselecţiilor, programat la ora 19.00.

Agenţia de Presă Mondenă a publicat chiar în ziua concursului, înainte ca acesta să se încheie, o ştire cu titlul “După 15 ani, Tania Budi se întoarce la TVR! Va prezenta o emisiune de divertisment duminica după-amiaza!”. În material se confirmă faptul că aceasta urmează să prezinte emisiunea de divertisment De la A la infinit. În acest timp, sute de persoane aşteptau să dea probe pentru postul de prezentator.

TVR a anunţat ieri, la o săptămână de la promovatul casting, că prezentatoare va fi Tania Budi.

"Programul duminical va fi prezentat de Tania Budi, alături de Ion Ciocea şi Ioan Batinaş (membri ai grupului umoristic Vouă), urmând ca echipa de prezentatori să fie completată de alte nume ce vor fi anunţate în cadrul emisiunii, selectate în urma castingului organizat de TVR în acest scop", se arată în comunicatul Departamentului de Comunicare.

Pe site-ul TVR era anunţată o vârstă maximă admisă (40 de ani), dar Tania Budi a fost considerată o excepţie, ea având 44 de ani.

Conform anunţului publicat pe site-ul TVR, participanţii la casting ar fi trebuit să vină pe 18 aprilie la sediul din calea Dorobanţilor:

"Condiţii de participare: dicţie, telegenie, aspect fizic plăcut, prezenţă de spirit, cunoştinţe solide de cultură generală, vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani. Experienţa în munca de televiziune constituie un avantaj. Cei care doresc să participe sunt invitaţi joi, 18 aprilie, între orele 12.00 şi 19.00, la sediul TVR, intrarea din str. Ermil Pangrati nr. 8-10, cu un CV (cu poză ataşată) şi cartea de identitate."

Show-ul de divertisment înlocuieşte emisiunea "Dănuţ SRL" şi va începe duminică, 28 aprilie, la TVR 1, TVR HD, TVRi şi online, pe TVR+. Proiectul de emisiune a fost participant la concursul intern pentru emisiuni organizat de TVR, iar Ion Cărmăzan a fost declarat câştigător, după cum Paginademedia.ro a anunţat AICI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • reporter de serviciu reporter de serviciu
    Mai LIVIA PILA, ai facut vreodata un minut de divertisment ca sa vorbesti? Cum iti permiti sa critici o emisiune pe care nici macar nu ai vazut-o? E usor sa demolezi. E mai greu sa construiesti! SUCCES!
  • unsoarecedeteve unsoarecedeteve
    hahahahaha ........ asta-i o poza de acum vreo 15 anisori ..... si cit despre cultura generala .... babatia Tania nu face bine nici ceea ce ar trebui sa faca, ca doar e femeie, dar sa mai aiba si cultura generala!!!!??? !!!! hahahahahaha .... nene Saftoiu, ce faci domne' acolo ... chiar asa pe fata ... tocmai tu acela integru/nepatat/profesionist?
    ... Vai mama voastra de jurnalisti si oameni de teveuri!!!!!!!
  • pani pani
    Nu imi dau cu parerea despre Tania Budi ca om, dar ca profesionsit este VARZAAA. Am lucrat cu ea. Parca n-avea mintea la ea ca sa scoata 2 vorbe fara textul scris de altii. Dar cum vedea o oglinda ... Ma rog... Frumoasa e Tania, dar mai bine ma uit la Ellen Degeneres. Dar o sa curga multa apa pe Dambovita pana cand romanii o sa inteleaga ca cea mai importanta in viata nu e frumusetea.
  • livia pila livia pila
    Cred ca ar trebui ca prima editie sa cuprinda gluma aceea a lui Toma Caragiu care zicea: Concursul se tine joi iar postu-i ocupat de marti,. Precizindu-se ca mamaia Budi are doar...doar 45 de ani. Deci depaseste conditiile. Oricum, emisiunea, realizata de minusculii Stefan Stanescu si ION CARMAZAn va iesi din grila peste doua luni. Sumarul primei editii e de groaza!!!!!!
  • Rodica Rodica
    Ha, ha, asta e răzbunarea istoriei, Bittman a lăsat-o cu ochii-n soare pe Tania Budi prin anii 90, cu toate că ea visa să se mărite cu el !!!! Nu i-au mers vrăjile cu Bittman, i-au mers cu alţii, acu' l-a lăsat fără show!!!!! La TVR nu mă mai miră nimic, văd că pleava se ridică la suprafaţă.
  • flori flori
    Toti cei trei erau stabiliti inainte de se face castingul... Pacat de oamenii care se stresau pe acolo... Din pacate eu am aflat de cei 3 dupa ce am iesit de la probe... :) Aceasta este Romania! Casting facut doar "de forma" sau de "ochii lumii".
  • Horea Horea
    Spuneti-mi si mie o televiziune in care un CASTING sa fie pe cinstite!

    Binenteles, o televiziune din ... Romania.
  • Paula Paula
    Dupa basina aia de batranel "wanna be tanar mereu" Bittman, simpatic si haios ca o gura de metrou sau ca cristi Brancu, e egal, vine rapandula reesapata la service-ul de cartier cu o charisma de te constipa si cu un sex-appeal geriatric de mi se strepezesc dintii. Daca tot faceti combinatii cu curve, luaati una mai tanara de 50 si mai putin labila psihic.
  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    tipic TVR. credeati ca se va schimba vreodata ceva in institutia asta? Never! doar daca-i dai pe toti afara, dai foc si ridici din temelii, cu oameni noi. si cindd spun "noi", ma refer la mentalitate.
  • question question
    Pai asta cam asa este!Pe data de 18 04 , cand ar fi trebuit sa ne prezentam la poarta TVR, postul era declarat ocupat.Parca in ciuda celor care mai sperau ca TVR s-a schimbat. Cu Tania Budi nu am nimic dar marlaniile se pewrpetueaza si acum.

Trimite un comentariu

sus