Skip to main content

Teatru la CNA. Preşedintele CNA în rolul lui Robert Turcescu

 

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

TEATRU. Ieri în şedinţa CNA s-a jucat o "scenetă" în care Laura Georgescu, preşedintele CNA, a avut rolul principal. Aceasta a interpretat rolul lui Robert Turcescu în faţa membrilor CNA.

Laura Georgescu s-a aşezat la masa invitaţilor şi a spus că pentru câteva momente ea va fi jurnalistul Robert Turcescu.

“Că mi-am ieşit din pepeni, se mai întâmplă. E bine? Crezi că ne dă amendă”, l-a întrebat Laura Georgescu pe reprezentantul B1 TV la CNA.

Despre Robert Turcescu s-a vorbit în contextul unor reclamaţii venite la adresa emisiunii lui, Sub semnul întrebării, din 9 martie, de la B1 TV.

În emisiunea lui Robert Turcescu s-a vorbit despre senatoarea Cristiana Anghel, care a fost plătită să apară la Antena 3.

În urma pledoariei preşedintelui CNA postul B1TV s-a ales doar cu somaţie publică.

Postul B1 Tv a fost sancţionat pentru că Robert Turcescu nu a asigurat o separare clară a opiniilor de fapte şi nu a asigurat imparţialitatea.

În continuare, câteva fragmente din sceneta de la CNA:

Laura Georgescu, în calitate de preşedinte CNA:

Dacă mă întrebaţi pe mine jurnalistul Robert Turcescu şi-a ieşit uşor din fire încercând să preseze în scopul aflării adevărului. Invitata care a intrat prin telefon ştim că are nişte lucruri nu tocmai ok de spus în public.

Laura Georgescu, în rolul lui Robert Turcescu:

Am şi fost felicitat de preşedinta CNA că iată atenţionarea, deşi a fost cea mai mică amendă de 5.000 de lei, a dus în final la conjugarea eforturilor jurnaliştilor şi de la România TV care au reuşit să demonstreze că deşi doamna senator (Cristiana Anghel - n.r) încasase bani pentru chirie aşa cum îi conferă legea deşi deţinea cu titlu de temporalitate o cameră sau un apartament în căminul ASE-ului. Deci iată că adevărul a învins.

Că mi-am ieşit din pepeni, se mai întâmplă. E bine? Crezi că ne dă amendă, l-a întrebat pe reprezentantul B1 TV la CNA.

Monica Gubernat a intrat în joc şi a întrebat-o pe Laura Georgescu, aşa cum l-ar fi întrebat pe Robert Turcescu:

Sunteţi de acord cu mine că dacă nu încălcaţi principiul audiatur et altera pars pentru care aţi fost amendaţi aţi fi aflat aceste adevăruri mai devreme? A doua întrebare este ce înseamnă viaţa privată? Până unde merge viaţa privată?

Laura Georgescu:

La prima întrebare. Cred că atunci când doamna senator a ajuns în emisiunea mea, să vorbesc despre ea, deja fusese invitată la alţi colegi şi ca atare noi am considerat că e suficientă declaraţia de avere care este document public.
Acum dacă mă întrebaţi pe mine, că nu am nimic de pierdut ca jurnalist, ca producător, ar trebui să instaurăm un filtru ca cei care candidează să ştie că din secunda aia şi trecutul lor devine obiect al interesului public.

Pentru a doua întrebare, legată de viaţa privată, şi dumneavoastră v-aţi asumat rolul de personaj public. Oricât am încercat n-am găsit CV-ul dumneavoastră, probabil că este un pic ascuns site-ul dumneavoastră . Pe site aveţi CV-ul pus, nu? Pe de altă parte, trebuie să înţelegeţi că telespectatorii noştri doresc să ştie cine e în CNA, ce interese reprezintă membrii CNA.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • frc frc
    pana nu va interzice televiziunile de stiri cna-ul va fi o doar o zdreanta, asa cum e de cand a murit ralu filip
  • Nasty Nasty
    Abia astept ziua cand matracucele astea parasutate de USL la CNA vor juca rolul lui Badea, sau Gadea, sau Grecu, sau Rares Bogdan, sau Cretuleasca, sau Radu Tudor, sau Nils Stecher, sau... Uau! Dar multi mai sint astia, e greu sa-i imiti pe toti, si e si mai greu sa-i amendezi ;-)))

Trimite un comentariu

sus