Skip to main content

VIDEO. De ce ai nevoie pentru a fi un fotograf National Geographic

 

31594

Publicitate

Celebrul fotograf Joel Sartore a realizat un film de prezentare, în care povestește despre calitățile pe care trebuie să le îndeplinească un aspirant la titlul de ”fotograf National Geographic”.

”Este ca și cum ai fi un James Bond, dar cel puțin nu în fiecare zi. Trebuie să cauți în permanență și să nu lași nicio clipă să se piardă dacă nu ești atent. Trebuie să fii agresiv, în sensul în care îți vezi de drum, fără să-i înnebunești pe cei din jurul tău. Trebuie să poți să mănânci porci de Guineea cărora încă li se văd dinții. Și trebuie să ai o minte deschisă. Suntem niște străini, într-o lume străină și trebuie să stabilim rapid prietenii și legături, pentru ca oamenii să-și împărtășească viața în fața noastră”, declară Joel Sartore, fotograf care a avut până acum de multe ori prima pagină în National Geographic.

Povestită cu umor și ilustrată cu imagini inedite, prezentarea vine în sprijinul celor care și-au pus până acum întrebarea ”ce trebuie să fac pentru a ajunge fotograf National Geographic?”.
Joel Sartore este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din lume, cu o colaborare de peste 20 de ani cu National Geographic. El a publicat de-a lungul timpului și în Time, GEO, Newsweek sau Sports Illustrated.

Joel Sartore, A photographer's life from Joel Sartore on Vimeo.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

Trimite un comentariu