Skip to main content

VIDEO. Jamie Oliver oferă o lecție personală de gătit contra unei donații în campania sa

 

jamie-oliver

Publicitate

 

Celebrul Jamie Oliver a lansat o campanie prin care pune la bătaie o lecție de gătit ”unu la unu”, la Londra, toate cheltuielile deplasării fiind acoperite de el.

Condiția participării la această campanie este legată de o donație de minim 3 Euro în contul ”Better Food Foundation”. Câștigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți și va beneficia de toate condițiile necesare, de la transport și cazare la Londra, la bani de cheltuială și o lecție de gătit față în față cu renumitul bucătar.

”N-am mai făcut așa ceva până acum, așa că este unic! Noi credem că această campanie de foundraising este foarte, foarte importantă”, a precizat într-un mesaj video Jamie Oliver.

Acesta este cunoscut pentru felul inedit în care și-a propus să-i învețe pe oamenii din întreaga lume să mănânce sănătos, dar și pentru campaniile împotriva obezității, mai ales la copii. Nu în ultimul rând, Jamie Oliver le-a oferit unor tineri defavorizați ocazia de a învăța arta culinară, având ocazia să își găsească un job într-unul dintre restaurantele sale.

Cea mai mare donație făcută până acum este de 1.200 de Euro.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Trimite un comentariu