Skip to main content

Agentul VIP, taxat de CNA pentru vulgaritate

 

AgentuVIP cristi brancu - antena2
Sursa foto: Antena 2

Publicitate

Emisiunea lui Cristi Brancu, de la Antena 2, a atras o amendă de 10.000 de lei de la CNA pentru limbajul vulgar al moderatorului, dar şi al invitatului, Serghei Mizil. În plus, membrii Consiliului au considerat că emisiunea nu este încadrată potrivit, având marcajul „12 ani”.

Mirela Bomboe, reprezentantul postului, a venit cu un mesaj scris din partea producătorului emisiunii în care se spunea, printre altele că este vorba de un talk-show monden care oferă o opinie tranşantă asupra societăţii. „Emisiunea are carcateristici pamfletare (...). Mesajul emisiunii şi al invitaţilor este unul care să confere un mesaj pozitiv şi motivaţional”, a mai spus reprezentanta postului.

Cristina Trepcea, membru CNA:

„Spuneţi că moderatorul l-a moderat pe invitat. Întrebarea este cine-l poate modera pe moderator pentru că am auzit nişte lucruri îngrijorătoare din gura lui.”

Christian Mititelu:

„Eu sunt şocat de cuvintele pe care le-a folosit. Eu sunt şocat că această emisiune are „un mesaj pozitiv şi educaţional”. Eu dacă aş fi în locul dumneavoastră aş retrage prostia aia. Asta e lumea mondenă?”

Din exprimările care au atras atenţia CNA:

Cristian Brancu în intro-ul emisiunii:

  • „Un titlu de presă: Gina Pistol o face destul de des cu Alin Cocoş. Se referă la faptul că bea o cafea”. Şi atunci, presa întreabă: Şi beţi cafeaua? Da! La care presa întreabă, o secundă! Adică, beţi cafeaua oral? Da, oral!
  • Doamne, iartă-mă, doar n-o s-o bei anal, nu?

(...)

Cristian Brancu:

Doamnelor şi domnilor, vă rog să vă uitaţi la ceea ce Serghei ascunde, dar cu siguranţă Marcel Toader arată la webcam, vă rog să vă uitaţi la pantaloni, mai jos, mai jos, hopa! (se face un prim plan pe zona şliţului pantalonilor lui Serghei Mizil) Doamnelor şi domnilor!

Serghei Mizil: Mi s-a sculat vulturul!

Cristian Brancu: Asta-i treaba, ştii? Aşa cu Roxana Vancea îşi scoate sânii la film, în seara asta Serghei şi-a scos vulturul, îşi scoate vulturul la emisiunea tv.

(...)

Serghei Mizil: Tudy o ardea în căpăţână, în termeni ...populari.

(...)

Serghei Mizil: Băi, dar a ars-o pe aia sau n-a ars-o pe aia?

Cristian Brancu: Nu!

Serghei Mizil: Păi, înseamnă că n-a mers vrajeala.

Cristian Brancu: Deci, nu merge vrăjeala aşa.

Serghei Mizil: Păi, dacă n-a ars-o.

(...)

Serghei Mizil: Da, mergeam cu el în pădure, eu am luat-o la stânga şi el a luat-o la m**e.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • titimos titimos
    Un jeg penal infect brancu,un lingau de prima mina,un libidionos si un incult.
  • carmen carmen
    @geo,
    M-am informat. Brancu o are cea mai mare de la Antena 2. Audienta, normal...
  • neim neim
    zau? eu zic ca special pentru asa ceva l-a invitat... brancu o fi vreun literat cumva care vorbeste zilnic despre cultura... e vorba de promovarea grobianului la teveu, pentru ca publicul e format in general din cocalari pseudosmecheri, demimondene pseudovedete si altii de genul. daca ar fi facut glume despre shakespeare sau despre heidegger n-ar fi ras nimeni, asa daca spui pe.wla in direct, rad 10 mii de prosti saraci cu duhul.
  • Tataee Tataee
    oare nu jegul de brancu se plangea de calitatea slaba a programelor de televiziune? un ipocrit infect.
  • Jurevycius Jurevycius
    Serghei, nu este un om educat, si mai important nu respecta oamenii care il invita in emisiuni, Brancu este o victima a marlaniei si nesimtirii lui Serghei
  • geo geo
    Daca aduci in studiou indivizi de genul Serghei Mizil, e normal ca discutia sa coboare sub un anumit nivel...intelectual...ca doar nu este o emisiune pentru fete mari...sau micute preafericite...da mai bine Mizil decit Duban. apropo, stie cineva cit de mica o are, la audienta ma refer, domnu Brancu!?

Trimite un comentariu

sus