Skip to main content

Agentul VIP, taxat de CNA pentru vulgaritate

 

AgentuVIP cristi brancu - antena2
Sursa foto: Antena 2

Publicitate

Emisiunea lui Cristi Brancu, de la Antena 2, a atras o amendă de 10.000 de lei de la CNA pentru limbajul vulgar al moderatorului, dar și al invitatului, Serghei Mizil. În plus, membrii Consiliului au considerat că emisiunea nu este încadrată potrivit, având marcajul „12 ani”.

Mirela Bomboe, reprezentantul postului, a venit cu un mesaj scris din partea producătorului emisiunii în care se spunea, printre altele că este vorba de un talk-show monden care oferă o opinie tranșantă asupra societății. „Emisiunea are carcateristici pamfletare (...). Mesajul emisiunii și al invitaților este unul care să confere un mesaj pozitiv și motivațional”, a mai spus reprezentanta postului.

Cristina Trepcea, membru CNA:

„Spuneți că moderatorul l-a moderat pe invitat. Întrebarea este cine-l poate modera pe moderator pentru că am auzit niște lucruri îngrijorătoare din gura lui.”

Christian Mititelu:

„Eu sunt șocat de cuvintele pe care le-a folosit. Eu sunt șocat că această emisiune are „un mesaj pozitiv și educațional”. Eu dacă aș fi în locul dumneavoastră aș retrage prostia aia. Asta e lumea mondenă?”

Din exprimările care au atras atenția CNA:

Cristian Brancu în intro-ul emisiunii:

  • „Un titlu de presă: Gina Pistol o face destul de des cu Alin Cocoş. Se referă la faptul că bea o cafea”. Şi atunci, presa întreabă: Şi beţi cafeaua? Da! La care presa întreabă, o secundă! Adică, beţi cafeaua oral? Da, oral!
  • Doamne, iartă-mă, doar n-o s-o bei anal, nu?

(...)

Cristian Brancu:

Doamnelor şi domnilor, vă rog să vă uitaţi la ceea ce Serghei ascunde, dar cu siguranţă Marcel Toader arată la webcam, vă rog să vă uitaţi la pantaloni, mai jos, mai jos, hopa! (se face un prim plan pe zona şliţului pantalonilor lui Serghei Mizil) Doamnelor şi domnilor!

Serghei Mizil: Mi s-a sculat vulturul!

Cristian Brancu: Asta-i treaba, ştii? Aşa cu Roxana Vancea îşi scoate sânii la film, în seara asta Serghei şi-a scos vulturul, îşi scoate vulturul la emisiunea tv.

(...)

Serghei Mizil: Tudy o ardea în căpăţână, în termeni ...populari.

(...)

Serghei Mizil: Băi, dar a ars-o pe aia sau n-a ars-o pe aia?

Cristian Brancu: Nu!

Serghei Mizil: Păi, înseamnă că n-a mers vrajeala.

Cristian Brancu: Deci, nu merge vrăjeala aşa.

Serghei Mizil: Păi, dacă n-a ars-o.

(...)

Serghei Mizil: Da, mergeam cu el în pădure, eu am luat-o la stânga şi el a luat-o la m**e.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • zau? eu zic ca special pentru asa ceva l-a invitat... brancu o fi vreun literat cumva care vorbeste zilnic despre cultura... e vorba de promovarea grobianului la teveu, pentru ca publicul e format in general din cocalari pseudosmecheri, demimondene pseudovedete si altii de genul. daca ar fi facut glume despre shakespeare sau despre heidegger n-ar fi ras nimeni, asa daca spui pe.wla in direct, rad 10 mii de prosti saraci cu duhul.
  • Serghei, nu este un om educat, si mai important nu respecta oamenii care il invita in emisiuni, Brancu este o victima a marlaniei si nesimtirii lui Serghei
  • Daca aduci in studiou indivizi de genul Serghei Mizil, e normal ca discutia sa coboare sub un anumit nivel...intelectual...ca doar nu este o emisiune pentru fete mari...sau micute preafericite...da mai bine Mizil decit Duban. apropo, stie cineva cit de mica o are, la audienta ma refer, domnu Brancu!?

Trimite un comentariu