Skip to main content

DERAPAJ. Incestul ca subiect de presă. Surorile “lesbiene”, în direct la Kanal D

 

Publicitate

SUBIECT DE KANAL. INCÉST, incesturi, s. n.: Legătură sexuală, oprită de legile juridice și morale, între părinți și copii sau între frați și surori. – Din fr. inceste, lat. incestus. (Sursa: Dexonline)

După fundul lui Boc, violatorul de capre, cântăreața fără lenjerie intimă, ceara de urechi în prim plan, întrebarea “Se poate mai jos?” și-a găsit din nou un răspuns pe TV.

WowBiz, emisiunea tabloid de pe Kanal D, le-a avut invitate pe surorile din trupa Roller Sis. Potrivit propriilor declarații, cele două surori invitate în studio sunt lesbiene și formează un cuplu.

Aveți grijă să nu faceți gesturi tandre” le atrăgea atenția grijulie Andreea Mantea, deși pe jumătate de ecran rulau imagini de pe Facebook cu cele două surori în ipostaze tandre.

Cele două soliste dornice de promovare au detaliat relația lor, la întrebările Andreei Mantea, în timp ce pe ecran erau imaginile de pe Facebook.

Nu comentăm în niciun fel acest subiect”, au spus oficialii Kanal D, contactați de Paginademedia.ro.

WowBiz a prezentat în detaliu subiectul, fără a menționa dacă este vorba de o ficțiune, de un scenariu pus la punct sub contract sau de o situație reală.

Câteva declarații ale fetelor pot întrezări însă răspunsul:

  • “Am avut un iubit care m-am înțeles foarte bine cu el”
  • “De ce să fie incest că ne iubim? Lumea e tâmpită? Suntem surori, ceea ce facem noi este normal. Incest este între o femeie și un bărbat, nu între două femei.”

Cu subiectul surorilor, WowBiz a avut o audiență medie, în mediul urban, de 341.000 de telespectatori pe minut (3,3 rating). Emisiunea a fost, pe interval, pe locul trei, după Pro TV și Antena 3.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu