Skip to main content

Digi 24 lansează campania "Născut în România”

 

alice iacobescu
Alice Iacobescu. / Foto: Digi 24

Publicitate

De 1 iunie, postul de televiziune Digi 24 lansează campania ”Născut în România”, prin care își propune să arate cât de aproape sau cât de departe sunt copiii din România de ceea ce părinții lor își doresc pentru ei.

Pe parcursul unei săptămâni, începând de luni, 27 mai, până sâmbătă, 1 iunie, Digi24 le va arăta telespectatorilor cum este să fii „Născut în România”. Timp de șapte zile, postul de televiziune și-a propus să realizeze tabloul situației copiilor din România și să abordeze situația acestora din toate unghiurile: sănătate, educație, familie, siguranță sau violență.

În 30 de reportaje, Digi 24 își propune să identifice cauzele care plasează România pe ultimul loc dintr-un număr de 29 de țări la capitolul bunăstarea copiilor. În fiecare zi, de luni până vineri, în jurnalele orelor 10.00, 13.00 și 17.00, vor fi dezbătute probleme presante și stresante ale copiilor.

Pe parcursul întregii săptămâni, în studioul Digi24 vor fi invitați copii care excelează în diverse domenii, copii cu care România se mândrește, câștigători ai unor competiții internaționale.

Sâmbătă, 1 iunie, de la 09.30, copiii sunt sărbătoriți într-o ediție specială a emisiunii “Jurnal pentru copii”. Vedetele Digi24 Adriana Muraru, Alice Iacobescu, Stelian Muscalu și Laura Teodoru, alături de copiii lor, sunt invitații speciali ai ediției.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • mama ce se oftica lumea pe aici daca cineva lauda digi24. stim cu totii ca strugurii sunt tare acri daca nu ajungi la ei. asta e nu va ofticati ca nu ati fost pastrati sau nu ati fost angajati la digi - pur si simplu nu faceati fata probabil :)
  • Vad ca aici comentreaza numai angajatii RCS, de bine, ca altfel........nasol de ei. Iar tu @Tataee trebuie sa stii ca se incearca cu campaniile aste sa se iasa din ANONIMAT si totodata, sefii de acolo sa isi justifice salariile incasate. De fapt am vaga banuiala ca stii asta si ca faci parte tot din trustul RDS-RCS.
  • Nu prind Digi 24 si regret acest lucru, pentru ca au fost cooptati la acest post multi dintre foarte putinii (!) jurnalisti cu adevarat profesionisti (si chiar echidistanti; atat cat este posibil in Romania!).
  • @telespectator
    gresesti foarte tare. eu nu sunt angajat, dar ma uit. acolo sunt STIRI, nu porcarii. sunt campanii, nu atacuri.
  • O televiziune la care se uita doar angajatii ei si rudele eventual. Cat timp la conducerea ei se se afla "PROFESIONISTI " ca George Orbean si frumoasa lui iubita Cristina Popescu, lucrurile or sa mearga cum au mers si pana acum. Pacat ca se baga o gramada de bani in acest post, la care se uita doar conducerea si angajatii lor.

Trimite un comentariu