Skip to main content

Diseară e ultimul episod din Las Fierbinţi. Doi actori din serial pornesc într-un turneu de stand-up comedy

 

Las fierbinti echipaPro Tv difuzează în această seară, de la 20.30, ultimul episod al celui de-al treilea sezon Las Fierbinţi.

Publicitate

În ciuda acestui fapt, iubitorii serialului se vor mai putea întâlni cu doi dintre actorii din Las Fierbinţi într-un turneu de stand-up comedy, în care aceştia pornesc începând cu 21 iunie.

Actorii care timp de o lună de zile for face stand-up comedy sunt Adrian Văncică si Mihai Bobonete, cunoscuţi telespectatorilor pentru rolul simpaticului beţiv Celentano, respectiv a lui Bobiţă, patronul barului din sat.

După 10 ani de la primul show alaturi de trupa Cafe Deko, lui Mihai Bobonete, prins în varii proiecte de televiziune, i s-a facut dor de stand-up comedy, aşa că a decis să meargă în turneu. I s-a alaturat si colegul sau de platou din Las Fierbinti, Adrian Văncică, si el familiarizat cu stand-up comedy-ul de mai bine de 5 ani.

Turneul celor doui va cuprinde 15 oraşe: Craiova, Drobeta TurnuSeverin, Timişoara, Arad, Oradea, Târgu Mureş, Giurgiu, Târgoviste, Constanţa, Focşani, Râmnicu Sărat, Suceava, Piatra Neamţ, Bacău, Buzău.

Despre ultimul episod Las Fierbinţi

Este ziua de naştere a politistului Robi (Leonid Doni) şi acesta vrea să facă tot posibilul să o cheme la el acasă pe Geanina (Anca Dumitra). Astfel că atunci când se întâlnesc pe uliţele din Fierbinţi, Robi îi spune că este ziua lui şi că dă o petrecere la care este invitată. Geanina nu stă mult pe gânduri şi acceptă, neştiind că de fapt Robi nu vrea să mai invite pe nimeni pentru a rămâne singur cu ea.

Numai că planurile simpaticului poliţist sunt date peste cap în momentul în care află şi ceilalţi că este ziua lui şi că e rost de petrecere.

Tot atunci Firicel (Cuzin Toma) face planuri de viitor pentru fiul său, pe care care vrea să-l vadă ajuns celebru şi cu bani. Îi povesteşte lui Celentano (Adrian Văncică) foarte încântat că vrea să-şi dea băiatul la fotbal ca să ajungă ca Chivu, deşi copilul nu are nici un talent în jocul cu balonul.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus