Skip to main content

Diseară e ultimul episod din Las Fierbinți. Doi actori din serial pornesc într-un turneu de stand-up comedy

 

Las fierbinti echipaPro Tv difuzează în această seară, de la 20.30, ultimul episod al celui de-al treilea sezon Las Fierbinți.

Publicitate

În ciuda acestui fapt, iubitorii serialului se vor mai putea întâlni cu doi dintre actorii din Las Fierbinți într-un turneu de stand-up comedy, în care aceștia pornesc începând cu 21 iunie.

Actorii care timp de o lună de zile for face stand-up comedy sunt Adrian Văncică si Mihai Bobonete, cunoscuți telespectatorilor pentru rolul simpaticului bețiv Celentano, respectiv a lui Bobiță, patronul barului din sat.

După 10 ani de la primul show alaturi de trupa Cafe Deko, lui Mihai Bobonete, prins în varii proiecte de televiziune, i s-a facut dor de stand-up comedy, așa că a decis să meargă în turneu. I s-a alaturat si colegul sau de platou din Las Fierbinti, Adrian Văncică, si el familiarizat cu stand-up comedy-ul de mai bine de 5 ani.

Turneul celor doui va cuprinde 15 orașe: Craiova, Drobeta TurnuSeverin, Timișoara, Arad, Oradea, Târgu Mureș, Giurgiu, Târgoviste, Constanța, Focșani, Râmnicu Sărat, Suceava, Piatra Neamț, Bacău, Buzău.

Despre ultimul episod Las Fierbinți

Este ziua de naștere a politistului Robi (Leonid Doni) și acesta vrea să facă tot posibilul să o cheme la el acasă pe Geanina (Anca Dumitra). Astfel că atunci când se întâlnesc pe ulițele din Fierbinți, Robi îi spune că este ziua lui și că dă o petrecere la care este invitată. Geanina nu stă mult pe gânduri și acceptă, neștiind că de fapt Robi nu vrea să mai invite pe nimeni pentru a rămâne singur cu ea.

Numai că planurile simpaticului polițist sunt date peste cap în momentul în care află și ceilalți că este ziua lui și că e rost de petrecere.

Tot atunci Firicel (Cuzin Toma) face planuri de viitor pentru fiul său, pe care care vrea să-l vadă ajuns celebru și cu bani. Îi povestește lui Celentano (Adrian Văncică) foarte încântat că vrea să-și dea băiatul la fotbal ca să ajungă ca Chivu, deși copilul nu are nici un talent în jocul cu balonul.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu