Skip to main content

VIDEO. Dumitru Dragomir: Sorin Alexandrescu m-a trimis la un șef din RCS, să-l conving să vină la el

 

dumitru-dragomir-gsp3

Publicitate

ALEXANDRESCU ȘI DRAGOMIR. Dumitru Dragomir, șeful LPF, la ieșirea de la DNA: “Sorin Alexandrescu m-a trimis la un șef din RCS, să-l conving să se ducă pe la el, că are ceva tare”.

Martor în cazul de șantaj Sorin Alexandrescu – RCS, Dumitru Dragomir a declarat, la ieșirea de la DNA, că nu a depus o plângere, doar “am povestit ce s-a întâmplat”.

Dragomir:

"Sorin Alexandrescu mi-a zis să insist la un administrator din RCS, să meargă la el că are ceva tare cu el. I-am zis “du-te mă, de-aici, cu vaca”.

"După aceea, am primit mai multe întrebări, legate de un contract de-al firmei mele cu RCS."

VIDEO. Declarația lui Mitică Dragomir, la ieșirea DNA:

Mitică Dragomir, la B1: Am căzut între doi elefanți iar eu calc în urma lor şi pot să-mi rup glezna nevinovat

Mitică Dragomir a fost invitat la Robert Turcescu, la B1, după ieșirea de la DNA.

"Domnule, când ei îți spun că dacă nu faci asta dau nu știu ce public, cum v-ați simți?", a răspuns el la întrebarea legată de șantaj. "Am înțeles că am fost șantajat", a continuat el.

"Mi-a spus Alexandrescu: vin mâine la tine că am ceva și cu tine. Dar nu a mai venit"

Din declarațiile șefului LPF, via B1.ro:

„Scopul anchetei eu nu pot să îl spun. Lupta este între doi elefanți, iar eu calc pe urmele lor. Este șantajul lor, să nu mă bage pe mine, eu nu am greșit, nu am încasat eu sau vreo firmă de a mea vreun leu dintr-un contract.

Domnul Ciuvică a venit cu un contract rupt din context, la acel contract sunt încă 2-3 adendumuri. Firma este creditoare și gaj la bancă. A fost o asociere între 2 firme, una care a venit cu peste 11 milioane, firma mea, și firma RCS care a venit cu 20 și ceva la sută. RCS primea 15% pe o perioada de 10 ani și în ultimii ani întreagul câștig al asocierii, și atunci unde e neregula? Antena 1 a fost un consorțiu cu RCS&RDS.

Eram amic cu Sorin Alexandrescu, eram amic cu fata lui Voiculescu, nu știu de ce m-au băgat pe mine în lupta elefanților. Nu știu unde e neregula”.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu