Skip to main content

INTERVIU. Victor Ciutacu: "Îi cer Sorinei daune de un miliard de lei". Sorina Matei: "Nu am ce să comentez"

 

Foto: RTV
Foto: RTV

Publicitate

"Eu susțin dreptul la liberă exprimare, chiar și al Sorinei. Dar pentru lucrurile calomnioase m-am adresat Justiției. Mi se pare normal să ai responsabilitatea lucrurilor scrise", a declarat Victor Ciutacu pentru Paginademedia.ro.

După ce jurnalista Sorina Matei a anunțat pe blogul personal că este chemată în instanță de colegul ei, Victor Ciutacu, acesta a făcut unele precizări în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

De cealaltă parte, contactată de Paginademedia.ro, Sorina Matei nu a comentat situația. "Nu am ce să comentez", a spus jurnalista, pentru Paginademedia.ro, în legătură cu afirmațiile lui Victor Ciutacu, coleg cu ea la postul România TV.

Florin Ghioca: Care sunt motivele acestui proces?

Victor Ciutacu: Eu am dat-o în judecată, așa cum am spus încă de atunci. Nu vreau să mă îmbogățesc de pe urma Sorinei și nici nu aș putea, după cum funcționează lucrurile la noi. Dar dacă sari calul și depășești limitele trebuie să suporți niște consecințe. Eu susțin dreptul la liberă exprimare, chiar și al Sorinei. Dar pentru lucrurile calomnioase m-am adresat Justiției. Mi se pare normal să ai responsabilitatea lucrurilor scrise

F.G.: Ce daune pretinzi de la Sorina?

Victor Ciutacu: Un miliard de lei vechi, cât i-am cerut și lui Radu Moraru. Ea m-a făcut ”șpăgar”, ”fustangiu”, că aș fi ”omul lui Cătălin Voicu”... m-a calomniat și a scris despre mine o săptămână întreagă. Eu nu am alimentat acest scandal, nu am zis nimic. Ea spune că este o premieră faptul că doi colegi de redacție se dau în judecată, dar nu este o premieră și felul în care m-a întâmpinat ea? Unde s-a mai pomenit așa ceva, că eu nu știu?

FG: Există vreo cale de împăcare între voi, dat fiind faptul că sunteți colegi?

VC: Nu cred că își va cere scuze. Și nu văd de ce aș da înapoi. Noi nu avem nicio relație. Este singurul om din post cu care mă ignor atunci când ne întâlnim pe holurile televiziunii. Nu ne batem, pur și simplu ne ignorăm. Dar nu sunt dispus să întorc și celălalt obraz.

proces

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

 • Victor,
  Nu stiu avantajul care ti-l ofera RTV dar la ANTENE traiai intre jurnalisti de calitate.
  Numele dat de Mircea acestui post se potriveste cu majoritatea persoanelor de acolo. Cred ca locul tau rea oriunde alt undeva.UNDE ALTUNDEVA.
 • La cata minciuna si dezinformare au facut amandoi normal ca nu au loc in aceeasi teaca.Ar trebui amandoi radiati din media,cu d-aldi neica nimeni ca ei se va alege praful de media din Romania!
 • Pun pariu ca in maximum 2 saptamâni își va retrage plangerea. A depus-o la "indicatia" sefilor săi, o va retrage la aceleași "indicatii".
 • Geo nu discuta nimeni de dovezi in procesul asta. Se va discuta doar daca afirmatiile Sorinei i-au afectat imaginea lingaului Ciutacu. Avand in vedere ca Ciutacu e deja unanim cunoscut ca fiind un lingau ordinar...mi s-ar parea normal ca instanta sa nu considere ca ceea ce a spus Sorina i-au adus vreo atingere imaginii. Omul nu mai are, practic, o imagine buna de mult. Ciutacu ar trebui sa se dea pe sine in judecata ca si-a patat imaginea prin faptele lui.
 • Tipul este un nesuferit is probabil ca Sorina are in buna masura si dreptate.
  Problema este ca desi este posibil sa fi spus adevarul, nu-l poate si dovedi.
  Iar aici apare problema ...
 • un lingau care nu suporta adevarul ce poare face.a venit cu ifose de la voiculescu,pe care il pupa in cur,si a venit la realitatea sa faca ordine.este un tupeist un jegos nu are stofa de ziarist.pe unde a fost i-a spalat pe toti prin urechi.
 • Bafta ! Acesti exaltati ar cam trebui sa invete care este pragul intre bunul simt si mojicia afisata , daca nu , sa plateasca !
 • cand i se spune adevarul, ciutacu moare de ciuda si suna avocatii. o carpa, oricum, va muri precum o carpa,indiferent de cate limbi are in dotare.

Trimite un comentariu