Skip to main content

James Wellford de la Newsweek Magazine vine la World Press Photo de la Bucureşti

 

JamesW

Publicitate

Ediţia din acest an a World Press Photo îl aduce, mâine, la Bucureşti, în calitate de invitat special, pe James Wellford, International Picture Editor la Newsweek Magazine şi câştigător al premiului de anul acesta „The Magazine Picture Editor of the Year”, oferit de National Press Photographers Association, în cadrul unei sesiuni de portfolio reviews, special pentru fotojurnaliştii din România.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică pentru orice fotograf profesionist de presă de a-şi promova munca în faţa unui expert de talie mondială. În plus, James va fi disponibil inclusiv pentru discuţii private cu participanţii la eveniment despre proiectele lor – la nivel tehnic, artistic sau editorial.

Participarea la sesiunea de reviews este permisă doar fotografilor de presă profesionişti, după completarea procesului de înscriere. Participarea este gratuită. Înscrierile se fac joi, 16 mai, în cadrul expoziţiei World Press Photo din Piaţa Universităţii, între orele 17.00 şi 21.00. Înscrierile vor fi primite în limita locurilor disponibile – 10 locuri.

Sesiunea se va încheia cu o discuţie liberă despre fotografia de presă şi problemele cu care se confruntă ea în acest moment peste tot pe glob.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Trimite un comentariu

sus